NE IZBIJA IH IZ GLAVE! Medvedev opet PRIČAO o Đokoviću i Alkarazu!

Autor:

Sport

01.09.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser opčinjen srpskim asom.

NE IZBIJA IH IZ GLAVE! Medvedev opet PRIČAO o Đokoviću i Alkarazu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev je sada jedan od glavnih favorita za titulu na US Openu, nakon što su se u prvoj nedelji takmičenja iznenada eliminisani dva najveća favorita, Srbin Novak Đoković i Karlos Alkaraz iz Španije.

Medvedev je u osmini finala nakon ubedljive pobede nad Flaviom Kobolijem iz Italije rezultatom 3:0, te se sada sprema da se suoči sa portugalskim teniserom Nuno Boržešom.

Trenutni peti reket ATP liste je istakao da su uslovi za igru na US Openu veoma nezgodni zbog veoma velike vlage, što čini igru izuzetno teškom. Ovo je činjenica koja dodatno komplikuje takmičenje i zahteva od igrača da budu posebno oprezni i prilagode svoju igru uslovima terena.

Foto: www.profimedia.rs

Medvedev i Alkaraz

- Veoma je velika vlaga i zato je teško igrati. Uslovi su veoma nezgodni, moram da budem oprezan u narednim mečevima - rekao je Medvedev.

Upitan o efektu ranijeg ispadanja Đokovića i Alkaraza na dalji tok turnira, Medvedev je izneo sledeće mišljenje:

- Ta iznenađenja meni ništa ne znače. Ako dobro igram, mogu svakoga da pobedim. Ako loše igram, mogu od svakoga da izgubim. Jednostavno, moram da igram najbolje što mogu i probam da osvojim titulu - istakao je Danil Medvedev.

Posle ispadanja dva glavna pretendenta na titulu, sada su glavni favoriti ostali Rus i prvi teniser sveta, Italijan Janik Siner, koga u osmini finala čeka duel sa domaćim takmičarem, Amerikancem Tomijem Polom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading