KIRJOS PODRŽAO NOVAKOVOG DŽELATA! Đokovićev drug uz POPIRINA do kraja US opena!

Autor:

Sport

01.09.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brate, idi uzmi zlato"

KIRJOS PODRŽAO NOVAKOVOG DŽELATA! Đokovićev drug uz POPIRINA do kraja US opena!

Foto: Tanjug/AP

Egzodus glavnih favorita sa US opena izazvao je uzbuđenje među ljubiteljima tenisa, a posebno među Australijancima koji već dugo čekaju novi Grend Slem trofej, tačnije, od Lejtona Hjuita koji je osvojio Vimbldon 2002. godine. Sada, trojica predstavnika ove zemlje su još uvek u trci na poslednjem turniru velike četvorke u sezoni, a jedan od njih će se sigurno plasirati u četvrtfinale jer će se u osmini finala sastati Aleks de Minor i Džordan Tompson.

Najviše očekivanja tamošnja javnost ima od Alekseja Popirina, ne samo zbog nedavne pobede nad Novakom Đokovićem, već i zbog njegove igre koja se savršeno uklapa u brze podloge poput one na Flašing Medouzu. Oduševljenje velikim trijumfom svog zemljaka nije krio ni Nik Kirjos, ističući Popirinove kvalitete i izražavajući uverenje da je on sposoban da ide do kraja u Njujorku.

Mnogo sam srećan. Njegova konzistentnost je nešto što sam tražio tokom cele moje karijere. Zaista sam srećan, čoveče. Imaš sve što je potrebno da osvojiš gren slem. Brate, idi uzmi ga – obratio se Kirjos u poruci na društvenim mrežama Popirinu. On je komentator u Njujorku i ne igra jer još nije spreman posle gotovo dvogodišnje pauze zbog povrede.

Podsetimo, Popirin se priprema za naredni meč sa Frensisom Tijafoom, a nakon neočekivanog poraza Đokovića, donji deo žreba postao je izuzetno neizvestan, pošto su u njemu dva glavna favorita Janik Siner i Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading