POPIRIN PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Novakov protivnik ŠOKIRAO javnost - "IZAŠAO sam da POBEDIM, nije bilo toliko..."

Autor:

Sport

31.08.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristio je Noletovu slabost.

POPIRIN PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Novakov protivnik ŠOKIRAO javnost - "IZAŠAO sam da POBEDIM, nije bilo toliko..."

Foto: Profimedia

Australijski teniser Aleksej Popirin iznenadio je teniski svet pobedom nad Novakom Đokovićem na US openu, ostvarivši svoju dosad najveću pobedu u karijeri. Nakon meča, Popirin je otkrio da smatra osvajanje Mastersa u Montrealu svojim najvećim uspehom, ističući značaj te titule na Mastersu iz serije 1000. 

 - Za mene je osvajanje Montreala bilo mnogo veće nego danas, samo zato što je to titula, a još je titula na Mastersu iz serije 1000. To je bilo neverovatno. Današnja pobeda je nešto što sam verovao da mogu da uradim. Osvajanje Masters 1000 nikada nije bilo nešto što mi je padalo na pametizjavio je Popirin, naglašavajući da osvajanje to nije bilo nešto o čemu je previše razmišljao.

Foto: Tanjug/AP

Novak sinoć nije bio u elementu

Popirin je istakao da su mu prethodna iskustva protiv Đokovića na Australijan openu i Vimbldonu pružila samopouzdanje za meč na US openu.

 - Ali moja dva iskustva protiv njega ranije ove godine na Australijan openu i Vimbldonu na neki način su mi dala samopouzdanje da večeras izađem i verujem da mogu da pobedim. A onda i da to uradim. Dakle, kada sam to uradio, imao sam osećaj da sam u pravu, dokazao da sam ispravno razmišljao. Da, to nije bilo nešto što je bilo toliko neverovatno kao Montrealdodao je teniser, ističući značaj prethodnih mečeva u izgradnji njegovog samopouzdanja.

U narednoj rundi, Popirin će igrati protiv Frensisa Tijafoa, što će biti nova prilika da pokaže svoje veštine i upiše još jednu značajnu pobedu na turniru.

Ova pobeda mladog australijskog tenisera nad jednim od najboljih tenisera svih vremena sigurno će ostati upamćena kao jedan od najznačajnijih trenutaka u njegovoj karijeri, a publika širom sveta sa nestrpljenjem očekuje njegove naredne nastupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading