KOLIKO SI DVOLIČAN?! Glumio je Noletovog PRIJATELJA, a SAD mu je zabio NOŽ u LEĐA - "Toliko sam SREĆAN zbog POPA!" (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči su odjeknule.

KOLIKO SI DVOLIČAN?! Glumio je Noletovog PRIJATELJA, a SAD mu je zabio NOŽ u LEĐA - "Toliko sam SREĆAN zbog POPA!" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, doživeo je iznenađujući poraz već u trećem kolu US Opena od strane Australijanca Alekseja Popirina. Ovaj poraz je šokirao svet tenisa, jer se očekivalo da će Đoković nastaviti svoju dominaciju na terenu.

Ovaj poraz predstavlja najgori rezultat Novaka Đokovića na US Openu od 2006. godine, kada ga je izbacio Lejton Hjuit. Takođe, ovo je prva rana eliminacija na nekom grend slemu za Đokovića od 2017. godine, kada je bio povređen, i kada je na Australijan openu stao u drugom kolu.

Istim rezultatom kojim je Nole ove godine dobijao dva puta Popirina, sada je neverovatni Australijanac uzvratio i nokautirao nemoćnog Đokovića.

Nik Kirjos, australijski teniser i prijatelj Novaka Đokovića, nije krio svoje oduševljenje zbog pobede svog sunarodnika.

- Toliko sam srećan zbog Popa, čoveče. Njegova konzistentnost je nešto što sam tražio tokom cele svoje karijere. Iskreno sam srećan. Imaš ono što je potrebno da osvojiš slem. Brate, idi osvoji tu titulu - napisao je Kirjos, jasno izražavajući svoje oduševljenje pobedom Alekseja Popirina.

Aleksej Popirin će se u narednom kolu US Opena suočiti sa Frensisom Tijafoom, što će biti izuzetno zanimljiv meč za ljubitelje tenisa. Pobeda nad Đokovićem sigurno će podići samopouzdanje Popirina, ali će mu biti potrebna izuzetna koncentracija i veština da savlada Tijafoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading