ŠOK ZA ŠOKOM ZA NOVAKA! Ove VESTI sigurno neće OBRADOVATI Đokovića!

Autor:

Sport

31.08.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki konkurent nije dozvolio iznenađenje.

ŠOK ZA ŠOKOM ZA NOVAKA! Ove VESTI sigurno neće OBRADOVATI Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Nemački teniser Aleksander Zverev uspeo je da ostvari pobedu u trećem kolu US opena, savladavši Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine u četiri seta.

Nakon teške borbe, od 9. septembra drugi reket sveta je trijumfovao rezultatom 3:1 (5:7, 7:5, 6:1, 6:3), dodatno "umakavši" Novaku Đokoviću na ATP listi.

Posle poraza Đokovića od Alekseja Popirina, Zverev je uspeo da ga prestigne na drugom mestu ATP liste sa 6.875 bodova, dok je Novak ostao na 5.560 poena. Ukoliko osvoji turnir, Zverev bi mogao da uveća razliku i da "gura" sve do 8.675 poena, što bi značilo da bi imao čak 3.000 bodova više od srpskog asa.

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev

Meč između Zvereva i Ečeverija započeo je u 23:00 časova po lokalnom vremenu, odnosno u 05:00 ujutru po srednjoevropskom vremenu. Nakon izuzetno napete borbe, meč je završen u 02:35 ujutru. Iako nisu uspeli da dostignu rekordni meč Lorenca Musetija i Novaka Đokovića na Rolan Garosu, Zverev i Ečeveri su se suočili sa velikim izazovom i potrošili ogromnu količinu energije.

Ečeveri je osvojio prvi set rezultatom 7:5, dok je u drugom setu poveo sa 3:2. Ipak, Zverev je uspeo da preokrene tok meča, osvojivši drugi set nakon što je napravio dva brejka. U trećem setu, Zverev je dominirao, prepustivši samo jedan gem Ečeveriju. Četvrti set nije predstavljao veliki izazov za Zvereva, koji je napravio dva vezana brejka nakon što je rezultat bio 3:3, osiguravši tako pobedu.

Nakon eliminacije Novaka Đokovića, Zverevu se otvorio put ka napretku u turniru. U osmini finala će se suočiti sa Brendonom Nakašimom, pružajući publici još uzbudljivih teniskih trenutaka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading