OSVAJAČI MEDALJA SPAKOVALI KOFERE! Đoković, Alkaraz i Museti završili svoje takmičenje!

Autor:

Sport

31.08.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eliminisani na samom početku.

OSVAJAČI MEDALJA SPAKOVALI KOFERE! Đoković, Alkaraz i Museti završili svoje takmičenje!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je ostvario istorijski uspeh osvajanjem zlatne olimpijske medalje, čime je dodatno potvrdio svoj status kao jedan od najvećih tenisera svih vremena. Srebrnu medalju je osvojio mladi španski teniser Karlos Alkaraz, dok je bronzana medalja pripala Lorencu Musetiju.

Interesantna činjenica je da su sva trojica tenisera koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama ispala već u prvim rundama US Opena. Alkaraz je eliminisan već u drugom kolu od strane nizozemskog tenisera Botika van de Zandshulpa, dok je Museti poražen u trećem kolu od strane Brendona Nakašime iz SAD. Đoković, koji se takođe plasirao do treće runde, položio je oružje pred Aleksejom Popirinom iz Australije. Sve njih je, na neki način, "pojeo" Njujork, jer su se previše potrošili na Olimpijadi u Parizu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Očigledno je da su teniseri koji su se takmičili na Olimpijskim igrama u Parizu imali teškoće da se prilagode uslovima na US Openu, s obzirom da nisu uspeli da doguraju dalje od treće runde. Čak ni Novak Đoković, koji se smatra jednim od najboljih tenisera svih vremena, nije uspeo da ostvari zapažen rezultat na ovom turniru.


Ovaj niz neuspeha na US Openu pokazuje koliko je tenis izazovan sport, gde se uspeh na jednom turniru ne može automatski preneti na drugi. Iako su osvojili medalje na Olimpijadi, teniseri su se suočili sa izazovima na US Openu, pokazujući da je tenis uvek pun iznenađenja i da čak i najbolji igrači mogu doživeti neuspehe na nekom od turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading