NOVAK JE IPAK NEĆE SRESTI: Od nje zastaje dah - devojka nesuđenog Đokovićevog protivnika uvek je u centru pažnje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.08.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je "glavna zvezda" njujorških teniskih terena.

NOVAK JE IPAK NEĆE SRESTI: Od nje zastaje dah - devojka nesuđenog Đokovićevog protivnika uvek je u centru pažnje! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ayan.broomfield

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završio je učešće na US Openu za ovu godinu nakon poraza od Alekseja Popirina u trećem kolu. Popirin je uspeo da savlada Đokovića sa rezultatom 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4), posle tri sata i 20 minuta igre, ostavljajući Đokovića bez grend slem titule u godini koja se polako bliži svom kraju.

Ovaj poraz predstavlja najgori rezultat Novaka Đokovića na US Openu od 2006. godine, kada ga je izbacio Lejton Hjuit, a treba napomenuti da je Nole u četvrtom kolu, osmini finala turnira u Njujorku, trebao da se sastane sa domaćim igračem Frensisom Tijafoom, trenutno 20. igračem na planeti i teniserom koji je pre dve godine ostvario najbolji plasman na US openu, plasmanom u polufinale gde je nakon velike borbe u pet setova poražen od Karlosa Alkaraza 2:3 (7:6, 3:6, 1:6, 7:6, 3:6).

Međutim, Amerikanac nije jedini koji oduševljava domaću publiku u "velikoj jabuci". U epicentru interesovanja javnosti, kao i svih onih koji dolaze na tribine "Artur Eša" jeste njegova atraktivna devojka Ajan Brumfild

Ona ima 27 godina, rođena je u Torontu i takođe se nekada bavila tenisom. Međutim, nije uspela da ostvari značajnije rezultate u belom sportu. Najbolji plasman na WTA listi zabeležila je u aprilu 2015. godine kada je bila 680. igračica na planeti, dok se u dubl konkurenciji popela do 467. pozicije (maj 2015. godine).

 

I pored navedenog Ajan je neizostavna kada je tenis u Njujorku u pitanju. Redovno prati izabranika svog srca Frensisa Tijafoa, a istovremeno oduševljava prisutne navijače. Njene fotografije govore same za sebe i potpuno je jasno zašto na društvenoj mreži Instagram ima desetine hiljada pratilaca.

Ovoga puta Novak Đoković se neće "susresti" sa atraktivnom Ajan, a svakako će Popirin imati dodatnog protivnika u borbi za plasman u četvrtfinale, s obzirom da mu neće biti lako da skloni pogled sa lože domaćeg tenisera u kojoj će sedeti Ajan Brumfild.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading