GORAN IVANIŠEVIĆ SE VRAĆA! Ponovo postaje trener, ali ne Novaku! Zna se i KADA!

Autor:

Sport

24.08.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski stručnjak prekida odmor.

GORAN IVANIŠEVIĆ SE VRAĆA! Ponovo postaje trener, ali ne Novaku! Zna se i KADA!

Foto: twitter.com/Novak Djokovic

Posle prekida saradnje sa najuspešnijim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem početkom ove godine, Goran Ivanišević je odlučio da se vrati trenerskom poslu.

Hrvatski stručnjak i nekadašnji osvajač Vimbldona otkrio je da će uskoro ponovo biti aktivan u svetu "belog sporta".

Ivanišević je istakao da je ovo leto iskoristio da se posveti sebi i porodici, kao i da je konačno imao priliku da poseti Sarajevo film festival. Ova pauza mu je omogućila da napuni baterije i pripremi se za nove izazove u trenerskoj ulozi.

Foto: Starsport

Goran Ivanišević

– Videćete me u trenerskoj ulozi. Rekao sam kad sam prekinuo saradnju s Novakom da do kraja septembra neću prihvatati nikakve ponude. Ovo leto je bilo savršena prilika da se posvetim sebi i porodici, i da konačno posetim Sarajevo na SFF - otkrio  je Ivanišević prilikom posete Sarajevo film festivalu.

Popularni "zec" je izjavio da će pratiti US Open s odmora i da će navijati za Novaka Đokovića. Smatra da je Đoković motivisan da postigne još rekorda i da je favorit za osvajanje turnira. Takođe, spekulisao je o potencijalnim protivnicima u finalu, ističući da će to biti izuzetno zanimljiv meč.

– US Open ću pratiti s odmora i navijam za Novaka. On je drugi nosilac, a Alkaras mu je na drugoj strani. Novak je motivisan da postigne još rekorda i za mene je favorit. Ko će mu biti protivnik u finalu, Siner ili Alkaras, to ćemo videti - istakao je Goran Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading