DA LI BISTE GA IKAD PREPOZNALI? Novak kao MATORI bradati ribar! Šetao OVIM gradom, HIT nad hitovima! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolaznici su ostali u šoku.

DA LI BISTE GA IKAD PREPOZNALI? Novak kao MATORI bradati ribar! Šetao OVIM gradom, HIT nad hitovima! (VIDEO)

Foto: printscreen/Tik Tok

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nedavno je bio u centru pažnje kada je odlučio da se zabavi sa mališanima u Tivtu.

Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje nije bila samo njegova prisutnost, već i način na koji se predstavio. Naime, Novak je bio prerušen u odelo starog ribara, što je izazvalo oduševljenje kod dece i svih prisutnih.

Sama ideja da se najpoznatiji srpski sportista preruši i provede vreme sa decom nije samo pokazatelj njegove skromnosti već i želje da se poveže sa najmlađima na jedan autentičan način. Ovaj gest je još jednom pokazao koliko je Đoković osoba koja brine o zajednici i koja želi da inspiriše druge svojim primerom.

Nakon što je proveo vreme sa mališanima u Tivtu, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu je postao ponovo viralan na društvenim mrežama. Na snimku koji je objavljen, možemo videti Noletove šetnje jadranskom obalom, ali ovog puta u ulozi starog ribara. Njegov autentičan kostim i opuštena šetnja izazvali su oduševljenje među fanovima širom sveta.

Ovaj neobičan potez pokazuje koliko Novak ceni tradiciju i kulturu, te kako pronalazi vreme da uživa u lepotama prirode i lokalne atmosfere. Njegova skromnost i jednostavnost su ono što ga čini omiljenim ne samo među navijačima, već i među širom javnošću.

Novak Đoković je još jednom pokazao da je više od sportske zvezde - on je osoba koja inspiriše svojim postupcima i koja istinski uživa u povezivanju sa ljudima i prirodom.

Podsetimo, srpski as brani titulu na US Openu, koju je osvojio prošle sezone savladavši u finalu Danila Medvedeva iz Rusije sa maksimalnih 3:0 (po setovima 6:3, 7:6, 6:3).

U pohod ka odbrani trona, Nole kreće iz prvog kola protiv Radu Albota iz Moldavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading