PANIKA! Isplivalo zašto Novak nije ZAVRŠIO trening sa Runeom na US Openu!

Autor:

Sport

24.08.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

PANIKA! Isplivalo zašto Novak nije ZAVRŠIO trening sa Runeom na US Openu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Novak Đoković, trenutno drugi teniser sveta, iznenadio je mnoge otkazivanjem drugog dela treninga sa Dancem Holgerom Runeom uoči predstojećeg US Opena.

Danska TV 2 izvestila je da se Đoković nije osećao dobro nakon intenzivnog treninga sa Runom na manjem terenu, te da nije prisustvovao drugom delu treninga na terenu Artur Eš. Članovi njegovog tima su objasnili Runea da je Novak imao tretman posle kojeg je odlučeno da ne nastavi trening, ali nisu naveli jasan razlog za to.

Iako nije naveden jasan razlog za otkazivanje drugog dela treninga, veruje se da su u pitanju mere predostrožnosti i da će Novak Đoković biti spreman za početak poslednjeg grend slema u sezoni.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Ipak, ovo iznenađujuće otkazivanje drugog dela treninga izazvalo je spekulacije o tome da li postoji neki ozbiljniji zdravstveni problem sa srpskim teniserom, što je dodatno uznemirilo njegove navijače širom sveta.

Đoković je zakazan da igra svoj prvi meč na US Openu protiv Radua Albota iz Moldavije u noći između ponedeljka i utorka. S obzirom na otkazivanje drugog dela treninga, mnogi će sa nestrpljenjem iščekivati da vide kako će se Novak predstaviti na ovom turniru, s obzirom na to da je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule.

U svakom slučaju, svet tenisa će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj situacije i nadati se da će Novak Đoković uspeti da se oporavi i pokaže svoj najbolji tenis na predstojećem turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading