NOLE SPUSTIO AMERIKANCE! Evo šta im je Đoković PORUČIO zbog poraza Srbije u polufinalu OI! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as nije štedeo reči.

NOLE SPUSTIO AMERIKANCE! Evo šta im je Đoković PORUČIO zbog poraza Srbije u polufinalu OI! (VIDEO)

Foto: ATAImages

I dve nedelje nakon završetka Olimpijskih igara, jedan od najboljih sportista planete, osvajač zlatne medalje u Parizu, Novak Đoković, ne može da zaboravi meč polufinala u košarci između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

Iako je naša reprezentacija bila blizu da sruši nepobedivi "drim tim", Amerikanci su uspeli da naprave neverovatan preokret u poslednjoj četvrtini i osvoje najsjajnije odličje.

Novak je odlučio da se podseti tog meča tokom svojih aktivnosti na US Openu, gde je otvoreno komentarisao njihov susret.

Đoković je izjavio da je trebalo da Amerikanci izgube taj meč i čestitao im na osvojenom zlatu, ali istakao da su imali mnogo sreće u polufinalu protiv Pešićevih "orlova". Sa ponosom je istakao izvanrednu igru našeg košarkaškog tima i naglasio da je košarka sport broj jedan u našoj zemlji, sa bogatom tradicijom i istorijom.

- Moram da čestitam SAD na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije. Trebalo je da izgubite. Imali smo vas na konopcima, vodili smo sa 13 poena razlike na ulasku u poslednju četvrtinu. Onda je dri mtim pokazao zbvog čega je drim tim. Ali mi smo ponosni na naš koašrkaški tim, uvek i jesmo. Oni su neverovatni. Košarka je sport broj jedan u našoj zemlji i godinama je tako. Tradicija, istorija, klupska i nacionalna košarka, sve je to odlično i zbog toga smo veoma srećni - rekao je Đoković.

Podsetimo, Novak će igrati svoj prvi meč na US Openu u noći između ponedeljka i utorka od oko tri časa po srpskom vremenu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup na poslednjem grend slemu u sezoni.

Inače, Đoković brani titulu u Njujorku, osvojenu prošle sezone, kada je u finalu savladao Danila Medvedeva iz Rusije u tri seta (6:3, 7:6, 6:3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading