"NOŽ U LEĐA" NOVAKU! Siner dovodi bivšeg trenera Đokovića! ŠOK nad šokovima!

Autor:

Sport

24.08.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle "čistke" u svom stručnom štabu, Italijan doneo čudnu odluku.

"NOŽ U LEĐA" NOVAKU! Siner dovodi bivšeg trenera Đokovića! ŠOK nad šokovima!

Foto: Starsport

Trenutno vodeći teniser ATP liste, Janik Siner, potvrdio je da se rastaje sa dvojicom trenera iz svog stručnog štaba nakon doping skandala.

Reč je o fiziozerapeutu Đakomu Naldiju, kao i treneru za fizičku pripremu Umbertu Ferari, koje je označio kao glavne krivce za svoj pozitivan doping test na nedozvoljenu supstancu klostebol.

Naldi je navodno posekao prst na skalpel posle čega mu je Ferara dao sprej koji u sebi sadrži pomenuti klostebol, a potom je fizioterapeut danima masirao Janika Sinera bez rukavica. Na taj način, bar je tako objašnjeno, u njegovo telo ušla je zabranjena supstanca zbog koje je trebalo da bude suspendovan.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Marko Paniki

Ipak, kada je "lepo objasnio" šta se desilo i imao trenere koji su odmah posvedočili u njegovo ime, Siner je bio suspendovan zapravo tek šest dana i nedavno je oslobođen svih optužbi.

Međutim, iako se na kraju sve završio srećno po Sinera, odlučio je da otpusti Naldija i Feraru koji su mu spasili karijeru tako što su svedočili u njegovo ime. Siner je pak objasnio da zbog njihovih grešaka više nema poverenja u njih, tako da ih je otpustio, a već se priča da će dovesti bivšeg trenera Novaka Đokovića.

Foto: www.profimedia.rs

Paniki i Novak Đoković

Siner na US Openu brani osminu finala, u kojoj ga je prošle sezone zaustavio Aleksander Zverev iz Nemačke, kada je slavio rezultatom 3:2 (po setovima 6:4, 3:6, 6:2, 4:6, 6:3).

S druge strane, Nole pred sobom ima odbranu titule, jer je u 2023. trijumfovao savladavši Rusa Danila Medvedeva 6:3, 7:6, 6:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading