SRAMAN POTEZ! Otac Novakovog protivnika OPTUŽIO Đokovića da je špijunirao njegovog sina! Šta će Srbin reći na OVO!

Autor:

Sport

24.08.2024

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljne reči roditelja 11. igrača na svetu.

SRAMAN POTEZ! Otac Novakovog protivnika OPTUŽIO Đokovića da je špijunirao njegovog sina! Šta će Srbin reći na OVO!

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Verovatno jedna od najneverovatnijih priča vezanih za "beli sport" dolazi iz tabora grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa.

Nekadašnji fizioterapeut trenutno 11. igrača ATP liste, Žerom Bjanki, otkrio je da je otac grčkog tenisera, Apostolos Cicipas, bio uveren da ga Novak Đoković špijunira tokom treninga pomoću drona.

Ova neverovatna priča dolazi iz perioda pred finale Rolan Garosa 2021. godine, kada je Cicipas stigao do finala, ali na kraju izgubio od najboljeg u istoriji posle velikog preokreta i gubitka 0:2 u setovima.

Stefanos Cicipas je istakao da je odnos sa ocem postao problematičan nakon serije lošijih rezultata. Nakon poraza u Montrealu od Keija Nišikorija, Grčki as je javno isprozivao svog roditelja i odlučio da ga zameni na mestu trenera.

Kao razlog za prekid saradnje, Cicipas je naveo nedostatak razumevanja i podrške od strane oca u rešavanju problema sa forhendom, ističući da mu je potreban trener koji će ga saslušati i pružiti mu povratne informacije.

 

 

- Već neko vreme se žalim treneru da imam problem sa forhendom, ima jedno četiri-pet dana kako to traje. To je bio razlog naše rapsrave, nisam na to navikao. Za mene je meč na Masters turniru važan, potreban mi je i smatram da zaslužujem trenera koji me sluša i koji čuje ono što imam da kažem kao igrač. Moj otac nije bio veoma pametan u rešavanju takvih situacija, nije prvi put da je to uradio. Veoma me je razočarao. Ne znam da li ću u ovom momentu razmatrati neke promene, ali sam razočaran - rekao je Cicipas i nastavio:

- Najvažnija stvar za igrača je da ima direktan razgovor sa trenerom i da dobija povratne informacije. Trener ne drži reket, igrač je taj koji treba da uradi ono što se dogovori. To je zajednički posao, mora da postoji sa obe strane da bih se dodatno razvijao kao teniser, ne želim da ostanem zaglavljen na tom putu - zaključio je Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading