UŽAS: Povreda Novaka Đokovića?! Navijači u potpunom šoku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.08.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li nastupiti u Njujorku?

UŽAS: Povreda Novaka Đokovića?! Navijači u potpunom šoku!

Foto: Twitter.com/The Big Three

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, odradio je jedan deo treninga sa mladim danskim teniserom Holgerom Runeom, ali nije uspeo da završi trening pred navijačima na terenu Artur Eš. Ovo je izazvalo zabrinutost među ljubiteljima tenisa, s obzirom na to da se bliži početak US Opena.

Prema informacijama danskog kanala "TV 2 Sport", prvi sat treninga sa Runeom bio je veoma intenzivan, ali je nakon toga Novak otišao na tretman kako bi proverio da li može da nastavi sa treninzima. Međutim, posle pola sata bilo je jasno da Đoković ne može da nastavi, što je izazvalo veliku zbunjenost među navijačima.

Postoji spekulacija da je razlog što Đoković nije mogao da završi trening upravo povreda, s obzirom na to da je trenirao sa steznikom oko kolena. Neki izvori čak tvrde da niko iz Novakovog tima nije želeo da rizikuje pogoršanje povrede.

Ova situacija ostavlja mnogo pitanja otvorenim uoči početka US Opena, s obzirom na to da se ne zna tačno koji su razlozi za prekid treninga. Navijači i ljubitelji tenisa širom sveta s nestrpljenjem očekuju dalje informacije o zdravstvenom stanju Novaka Đokovića i njegovoj spremnosti za nadolazeći turnir.

Dakle, trenutno je neizvesno da li će Novak Đoković biti spreman za US Open, s obzirom na prekid treninga sa Runeom zbog povrede. Sve oči ljubitelja tenisa usmerene su ka daljim vestima o zdravstvenom stanju najboljeg tenisera sveta, a nadamo se da će Novak uspeti da se oporavi i pokaže svoje majstorstvo na nadolazećem turniru.

 

 

Da podsetimo, u prvom kolu US opena Đoković se sastaje sa Moldavcem Radu Albotom  koji na glavnu scenu stiže kao kvalifikant. Iskusni Moldavac ima 34 godine. Rođen je u Kišinjevu , a član pro tura je od 2008. godine. Trenutno je 138. igrač planete, a svoj najbolji plasman na ATP listi tenisera sveta imao je početkom avgusta 2019. godine kada je zauzimao 39. poziciju.

Najveći uspeh na US opemu zabeležio je 2017. godine kada je stigao do treće runde, a identično ostvarenje zabeležio je i na Australijan openu 2021. i 2022. godine, kao i na Vimbldonu sada već davne 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading