NOVAK JE LUD, IGRAĆE NA OI 2028! Ivanišević šokirao planetu - oktrio je još jedan neverovatan podatak!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.08.2024

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle dosežu granice njegove izdržljivosti?

NOVAK JE LUD, IGRAĆE NA OI 2028! Ivanišević šokirao planetu - oktrio je još jedan neverovatan podatak!

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević i Novak Đoković slave 23. grend slem titulu

Novak Đoković, neosporno najveći teniser u istoriji ovog sporta, i dalje nastavlja da oduševljava svoje navijače širom sveta. Njegova poslednja velika pobeda na Olimpijskim igrama u Parizu donela mu je zlatnu medalju i potvrdila njegovu neprikosnovenu poziciju u svetu tenisa.

Međutim, put do ovog trijumfa nije bio lak, a njegov nekadašnji trener Goran Ivanišević otkriva neke zanimljive detalje. Goran Ivanišević, koji je nedavno bio gost Sarajevskog Filmskog Festivala, podelio je sa javnošću svoje emocije povodom Đokovićevog osvajanja zlatne medalje. On je istakao da je imao priliku da čestita Novaku na ovom veličanstvenom dostignuću, kao i da je planirao da se uskoro vrati trenerskom poslu nakon zasluženog odmora: 

- Čuo sam se sa Novakom posle zlata i kad je operisao koleno. Meni je toliko drago zbog toga jer znam koliko mu znači, znam koliko je hteo to da osvoji i način na kraju je igrao to finale, koliko je on "pozitivno lud" može igrati u Los Anđelesu za četiri godine, ne bih se ja ništa čudio. Igrao je protiv momka 16 godina mlađeg, koji je brži i koji jače udara, a u tom finalu sve se okrene, niti je bio brži od njega, niti je jače udarao. U jednom trenutku je Novak izgledao mlađe od Alkaraza, zbilja k'o da sam ga ja osvojio i svaka mu čast - istakao je Ivanišević, a prenosi "Klikx.ba".

Foto: Tanjug/AP

On Novaka odlično poznaje - Goran Ivanišević

 

Nakon što je Novak osvojio zlatnu medalju, Ivanišević je otkrio da se čuo sa njim kako bi mu čestitao. Takođe, Ivanišević je spomenuo i Novakovu operaciju kolena, ističući koliko mu je drago zbog uspeha jer poznaje Novakovu želju za osvajanjem tog prestižnog priznanja.

Posebno zanimljiv detalj koji je Ivanišević istakao jeste način na koji je Novak odigrao finale protiv mlađeg protivnika. Iako je bio suočen sa izazovom protiv igrača koji je bio brži i jače udarao, Đoković je uspeo da se izdigne iznad svih očekivanja i pokaže svoju izuzetnu snagu i veštinu.

Novak Đoković je još jednom potvrdio svoj status kao jedan od najvećih sportista svih vremena, ostavljajući iza sebe nezaboravne trenutke i inspirišući generacije koje dolaze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading