FRIC GOVORI O NOVAKU PRED POČETAK US OPENA: "Ludo je osvojiti toliko titula i biti tako dosledno dobar"

Autor:

Sport

23.08.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom kolu, Novak Đoković će se suočiti sa protivnikom Raduom Albom.

FRIC GOVORI O NOVAKU PRED POČETAK US OPENA: "Ludo je osvojiti toliko titula i biti tako dosledno dobar"

Foto: www.profimedia.rs

Pred nama je novo izdanje US Opena, jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svetu, koji će se održati od 26. avgusta. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide da li će Novak Đoković uspeti da odbrani titulu osvojenu prošle godine. Ukoliko bi to uspeo, Đoković bi došao do svoje 25. Grend slem titule u karijeri, čime bi još jednom potvrdio svoj izuzetan talenat i dominaciju na teniskoj sceni.

Na konferenciji za medije uoči starta turnira, američki teniser Tejlor Fric izneo je svoje mišljenje o Novakovim impresivnim dostignućima.

- Ludo je osvojiti toliko titula i biti tako dosledno dobar. Kao da tvoj osnovni prosečni nivo igre mora da bude toliko bolji od svih ostalih. To govori koliko je neko bolji od svih ostalih (smeje se). Jer postoji toliko ljudi koji pokušavaju da osvoje bar jedan, pokušavaju da osvoje jedan ili dva, nekoliko. Da, to je neverovatno, i očigledno je da je disciplina tokom cele godine, da nikad ne budeš zadovoljan i uvek želiš više, takođe izuzetno impresivna sama po sebi - rekao je Fric.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

U prvom kolu, Novak Đoković će se suočiti sa protivnikom Raduom Albom. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Novak snaći na startu turnira i kakav će početak imati u svojoj misiji osvajanja još jednog Grend slem trofeja.

Novak Đoković je već ostvario značajne uspehe ove sezone, uključujući osvajanje Australijan opena, Vimbldona i na Olimpijskim igrama u Parizu, te će svakako biti zanimljivo videti da li će uspeti da nastavi svoj trijumfalni niz i na US Openu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kakav će ishod imati ovaj veliki teniski događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading