NOLE JE ODIGRAO SVOJ PRVI TRENING: Trenirao je sa potencijalnim rivalom u polufinalu US Opena (VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ima velike ambicije na ovogodišnjem US Openu.

NOLE JE ODIGRAO SVOJ PRVI TRENING: Trenirao je sa potencijalnim rivalom u polufinalu US Opena (VIDEO)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenirao je sa Aleksandrom Zverevim uoči potencijalnog susreta u polufinalu US Opena. Do sada su se Đoković i Zverev sastali 12 puta, pri čemu srpski teniser vodi sa 8 – 4 u pobedama. Zanimljivo je da su samo jednom igrali u Njujorku, tačnije 2021. godine, kada je Novak slavio u polufinalu posle pet setova.

Novak Đoković ima velike ambicije na ovogodišnjem US Openu. S obzirom na to da trenutno ima 24 Grend slem titule, kao i Margaret Kort, srpski as teži da postane prvi igrač u muškoj i ženskoj konkurenciji sa 25 Grend slem titula. Takođe, Đoković ima priliku da osvoji svoju 100. titulu u karijeri, kao i da postane prvi igrač koji je odbranio titulu na US Openu posle 18 godina, od kada je to poslednji put uspelo Rodžeru Federeru.

 

 


Ovo su samo neki od ciljeva koje Novak Đoković želi da ostvari na ovogodišnjem turniru, što bi mu omogućilo da uđe još dublje u istoriju tenisa.

Potencijalni susret između Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva u polufinalu US Opena izaziva veliko interesovanje ljubitelja tenisa. Pored toga što su već imali više od deset duela, njihova moguća borba za finale ovogodišnjeg Grend slema dodatno pojačava tenziju. S obzirom na njihov prethodni meč u Njujorku 2021. godine, očekuje se da bi i ovaj susret mogao da donese izuzetno uzbudljive trenutke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading