ŠAMPION JE STIGAO! Novak izašao na teren, a navijače je posebno OBRADOVAO ovaj prizor! (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji brani titulu u Njujorku.

ŠAMPION JE STIGAO! Novak izašao na teren, a navijače je posebno OBRADOVAO ovaj prizor! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Šampion je stigao! Posle osvajanja Olimpijskih igara u Parizu na terenima Rolan Garosa, Novak Đoković se pojavio na "Flešing Medouzu".

Nije najbolji teniser svih vremena igrao turnire nakon dugo čekanog zlata na najvećem sportskom planetarnom takmičenju, koje je proslavio najpre u Olimpijskom selu, a potom na platou ispred Skupštine Beograda, pred ogromnom armijom srpskih navijača. 

Sada se Nole oglasio sa videom na kome se vidi da trenira na terenima US Opena, a navijače je jako obradovao njegov snimak. Ne samo da se sjajno kretao i delovao jako raspoloženo Đoković, već smo videli i da više nema steznik na kolenu!

Foto: printscreen/instagram

Novak trenira bez steznika

Podsetimo, srpski teniser se povredio na Rolan Garosu na meču sa Fransiskom Serundolom iz Argentine i morao je da odustane od četvrtfinala, pa se podvrgao hirurškom zahvatu u Parizu. Izgledalo je da neće igrati ni na Vimbldonu ni na Olimpijskim igrama.

Međutim, ekspresno se operisao i vratio na teren. Najpre je na Vimbldonu stigao do finala, a onda je uprkos svim očekivanjima na Olimpijskim igrama uspeo da dođe do samog kraja i da po prvi put u karijeri osvoji olimpijsko zlato.

Primetno je bilo da je u Crnoj Gori trenirao bez steznika na kolenu koji mu je bio zaštitni znak prethodnih meseci, ali sada je izašao i na teren bez pomagala, što je posebno obradovalo Đokovićeve navijače.

Sa 37 godina pokušaće Novak da osvoji petu titulu na US Openu, gde je poslednji put trijumfovao prošle godine, pa brani maksimalnih 2.000 poena. Tada je u finalu savladao Danila Medvedeva iz Rusije, ali ovoga puta neće Đoković biti glavna tema, nego Janik Siner.

Italijan, koji trenutno vodi na ATP listi je dva puta pao na doping testu, ali nije kažnjen i sva pažnja fokusirana je na njega, a već su ga osudili brojni aktivni igrači, kao što su Nik Kirjos, Tenis Sandgern, Denis Šapovalov...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading