ĐOKOVIĆ DOBIO RIVALA NA US OPENU! Za Novaka nimalo lak posao!

Autor:

Sport

22.08.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole saznao protivnika.

ĐOKOVIĆ DOBIO RIVALA NA US OPENU! Za Novaka nimalo lak posao!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković saznao je protiv koga kreće u odbranu titule na US Openu. Nole je drugi nosilac, dok je prvi Janik Siner, koji je trenutno u jeku skandala oko potitivnog testa na dopingu.  Nole će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta, u drugoj rundi ga čeka Štruf ili Đere.

U potencijalnoj trećoj ga čeka Popirin, u četvrtoj Šelton ili Tijafo, u potencijalnom četvrtfinalu Dimitrov ili Rubljov. Za polufinale Aleksander Zverev, a u potencijalnom finalu Siner ili Alkaraz. 

US Open je na programu od 26. avgusta do 8. septembra, pružajući ljubiteljima tenisa širom sveta priliku da prate uzbuđenja i iznenađenja na terenima u Njujorku. Sa Novakom Đokovićem u glavnoj ulozi, očekuje se velika borba za prestižnu titulu na ovom renomiranom turniru.

Đoković je već ostvario značajne uspehe u svojoj karijeri, ali svaki naredni trofej predstavlja novi izazov i priliku da se dokaže kao jedan od najvećih sportista svih vremena. Uz podršku svojih vernih navijača, Đoković ima priliku da ostavi još jedan neizbrisiv trag u istoriji tenisa. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju početak ovogodišnjeg US Opena, spremni da prate svaki udarac, poen i emociju na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading