LOŠE VESTI ZA NOVAKA PRED US OPEN: Ovo je dodatno zakomplikovalo situaciju!

Autor:

Sport

20.08.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole mora da osvojio poslednji grend slem u sezoni!

LOŠE VESTI ZA NOVAKA PRED US OPEN: Ovo je dodatno zakomplikovalo situaciju!

Foto: Profimedia

Italijanski teniser Janik Siner trijumfovao je na ATP Mastersu u Sinsinatiju, pokazavši da je i pored povrede kuka spreman za predstojeći US Open. U finalu je bio bolji od Frensisa Tijafoa sa 2:0 u setovima, čime je dodatno pobegao Novaku Đokoviću na ATP listi, sa ukupno 9.760 bodova, čak 2.300 bodova više od srpskog tenisera.

Foto: Profimedia

Janik SIner

Prvi set finalnog meča bio je izuzetno neizvestan, sa igrom gem za gem do samog kraja, što je rezultiralo taj-brejkom. Siner je uspeo da dođe do čak tri mini brejka, te je sa 7:4 poveo sa 1:0 u setovima. U drugom setu, Siner je odmah na početku došao do brejka, a potom je u petom gemu ostvario još jedan, čime je ubedljivo priveo meč kraju rezultatom 7:6, 6:2.

Italijanski teniser je dodatno učvrstio svoju poziciju na ATP listi, dok Đoković sada mora da se bori da bi odbranio titulu na US Open-u i osvojio 2.000 bodova, dok Siner brani svega 180 bodova. Za osvojenu titulu u Sinsinatiju, Siner je zaradio 1.049.460 dolara, što predstavlja značajan uspeh i materijalnu satisfakciju za mladog tenisera.

Foto: Starsport

Janik SIner i Novak Đoković

Sinerov trijumf u Sinsinatiju predstavlja veliki korak napred u njegovoj karijeri, dok će ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekivati njegov nastup na predstojećem US Openu. Do kraja godine, biće velike borbe između prve trojice tenisera, a Novak sa velikom sigurnošću ima ogromnu motivaciju, pogotovu nakon što je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, to mu je dalo dodatnu sigurnost i veru u sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading