NOVAKOVO PONOĆNO OBRAĆANJE: Nije mogao da sakrije emocije - evo šta je poručio reprezentativnom kolegi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka zbog koje je mnogima i suza krenula

NOVAKOVO PONOĆNO OBRAĆANJE: Nije mogao da sakrije emocije - evo šta je poručio reprezentativnom kolegi!

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović i Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nije propustio priliku da se oglasio na društvenim mrežama povodom vesti o završetku profesionalne teniske karijere njegovog kolege Filipa Krajinovića.

Nole je poslao dirljivu poruku svom doskorašnjem saigraču iz reprezentacije, izražavajući mu iskrenu zahvalnost i poštovanje.

Nole je na svom Instagram storiju podelio zajedničku fotografiju sa Filipom i napisao:

- Fernando moj, čestitam ti na karijeri i želim sve najbolje. Hvala ti na svim zajedničkim trenucima, na terenu i van njega.

Foto: Instagram.com/printscreen/djokernole

Nije mogao da sakrije emocije

 

Ova poruka odražava duboko prijateljstvo i poštovanje koje Novak gaji prema Krajinoviću, a njen emotivni ton nije ostao neprimećen među fanovima.

Nakon što je doživeo eliminaciju na startu kvalifikacija za US Open, Filip Krajinović je odlučio da saopšti javnosti da se povlači iz profesionalnog tenisa. Ova vest je izazvala iznenađenje među ljubiteljima tenisa, s obzirom na Filipov talenat i dosadašnje uspehe na teniskim terenima širom sveta.

Krajinović je tokom svoje karijere ostvario zapažene rezultate i bio deo srpskog teniskog tima u Dejvis kupu, gde je zajedno sa Novakom Đokovićem i ostalim reprezentativcima ostvario značajne pobede. Njegov odlazak iz profesionalnog sporta predstavlja kraj jedne ere, ali istovremeno otvara prostor za nove talente i nove izazove u svetu tenisa.

Ova poruka još jednom potvrđuje Novakovu reputaciju kao simbola poštovanja i podrške među teniserima. Njegova sposobnost da pruži podršku i ohrabrenje svojim kolegama, čak i u trenucima kada se suočavaju sa teškim odlukama poput povlačenja iz sporta, ističe ga kao istinskog lidera i uzora u teniskom svetu. Đokovićeva empatija i saosećajnost su osobine koje ga čine ne samo vrhunskim sportistom, već i velikim čovekom van terena.

Novak Đoković ostaje uz Filipa Krajinovića u ovom prelaznom periodu, pružajući mu podršku i želeći mu sve najbolje u budućim poduhvatima. Njihovo prijateljstvo i sportsko partnerstvo će ostati deo teniske istorije, dok će Novakov primer ohrabrenja i podrške inspirisati mnoge druge tenisere širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading