NOLE RAZBESNEO GVOZDENOG TAJSONA! Bokser iznerviran učinkom Đokovića, a onda je SRPSKI as uradio nešto neočekivano - "Đoković je PRAVI čovek!"

Autor:

Sport

21.08.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije verovao u njega.

NOLE RAZBESNEO GVOZDENOG TAJSONA! Bokser iznerviran učinkom Đokovića, a onda je SRPSKI as uradio nešto neočekivano - "Đoković je PRAVI čovek!"

Foto: Starsport

Majk Tajson, čuveni bivši bokser, pokazao je svoju ogromnu strast prema tenisu u svojim zrelim godinama, često se pojavljujući na nekim od najvećih svetskih događaja. Iako je vredno trenirao za svoj nadolazeći meč protiv Džejkoma Pola zakazan za novembar, Tajson je u razgovoru za podkast sa Loganom Polom otkrio da planira da prisustvuje US openu. Osim što je otkrio svoju ljubav prema tenisu, Tajson je izrazio snažno divljenje prema srpskom teniskom asu, Novaku Đokoviću, nazivajući ga "pravim čovekom".

- Tenis. Đoković, samo Đoković. Jer Đoković je pravi čovek - bio je kratak Tajson.

Kada su se sreli na Olimpijadi u Parizu, postojao je strah da se ne ponovi scenario sa Rolan Garosa i da Đoković izgubi meč. Tajson je priznao da nije verovao da Novak može da pobedi, s obzirom na prethodne mečeve, ali je bio prijatno iznenađen kada je Đoković ostvario fenomenalnu pobedu i osvojio zlatnu medalju. Tajson je priznao da je bio strašno ljut zbog prethodnih poraza, ali da je bio presrećan zbog Đokovićeve pobede.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Tajson

- Nisam verovao da Novak može da pobedi, jer ga je ovaj poslednja dva puta baš lako dobio. I zbog toga sam bio strašno ljut, ali Đoković je odigrao neverovatan meč i pobedio. Naravno, mojoj sreći nije bio kraja - rekao je Tajson.

Tajson je jasno izrazio svoje divljenje prema Đokoviću, ističući da je bio impresioniran njegovom neverovatnom igrom na Olimpijadi. Takođe, upitan o mladom španskom teniseru, Karlosu Alkarazu, Tajson nije propustio priliku da pohvali talentovanog sportistu.

Majk Tajson je svojim iskrenim izjavama o tenisu i divljenju prema Đokoviću pokazao da je i van boksa i dalje aktivan u sportskom svetu. Njegova strast prema tenisu i divljenje prema vrhunskim teniserima poput Đokovića i Alkaraza pokazuje da sportisti prepoznaju i cene vrhunske talente širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading