NOLE SPREMAN KO ZAPETA PUŠKA! Đoković na pragu da OBORI REKORD - EVO kakav IZAZOV čeka SRPSKOG ASA!

Autor:

Sport

17.08.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaokruži na sto!

NOLE SPREMAN KO ZAPETA PUŠKA! Đoković na pragu da OBORI REKORD - EVO kakav IZAZOV čeka SRPSKOG ASA!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković

Ljubitelji tenisa širom sveta s nestrpljenjem iščekuju početak US Open-a koji će trajati od 26. avgusta do 8. septembra. Ovaj prestižni turnir donosi uzbuđenje i niz izazova, a najbolji igrač belog sporta u istoriji, Novak Đoković, nalazi se na pragu obaranja novih rekorda i ponovnog upisivanja svog imena zlatnim slovima u istoriju tenisa.

Novak Đoković je već dokazao da mu nema ravnog u tenisu, ali se ne umara i smatra da ima još mnogo toga da pruži na terenu. Ukoliko bi osvojio US Open, postao bi apsolutni rekorder kada je broj trofeja na jednom od četiri prestižna takmičenja u pitanju. Trenutno deli rekord sa Margaret Kort, ali bi novi trofej učinio da ućutka one koji osporavaju njegove uspehe.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Još samo jedan korak

Novak Đoković imaće priliku da izjednači rekord po broju titula u Nujorku u Open eri. Najbolji teniser svih vremena ima četiri trofeja, dok Džimi Konors, Pit Sampras i Rodžer Federer imaju po pet. Ovo je prilika da se još jednom dokaže na terenu.

Novak Đoković je nedavno osvojio 99. titulu u Parizu, dodao zlato sa Olimpijskih igara u svoju riznicu i sada ima veliku šansu da jubilej proslavi na grend slemu. Iako možda neće nadmašiti Džimija Konorsa i Rodžera Federera u broju titula, jasno je da će učiniti sve što je u njegovoj moći da dostigne što je više moguće neostvarenih ciljeva pre odlaska u penziju.

Novak Đoković je pokazao da je spreman kao zapeta puška da osvoji još jedan prestižni turnir, a ostaje da se vidi šta će postići ove godine u Njujorku. Sve u svemu, svet tenisa sa nestrpljenjem iščekuje početak Ju-Es opena i nova uzbuđenja koja će on doneti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading