OVAKO GA NIKO NIJE PONIZIO! Osvajač medalje na OI u Parizu fotkom ISMEJAO Sinera! (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan dva puta nije prošao doping kontrolu.

OVAKO GA NIKO NIJE PONIZIO! Osvajač medalje na OI u Parizu fotkom ISMEJAO Sinera! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Ne stišava se skandal oko vodećeg tenisera ATP liste Janika Sinera, posle afere za pad na doping testu, što je postalo glavna tema "belog sporta" u čitavom svetu!

Javili su se brzo mnogi teniseri, među kojima posebno prednjače Australijanac Nik Kirjos, Kanađanin Denis Šapovalov i Amerikanac Tenis Sandgren, koji su uputili oštre kritike ka Italijanu, ali se u međuvremenu spisku dodalo još jedno ime.

U grupi igrača koji su se javili našao se i Amerikanac Tomi Pol, trenutno 14. teniser sveta, koji je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio bronzanu medalju u dublu, u paru sa Tejlorom Fricom.

Istina, Pol nije direktno imenovao Sinera, ali je fotografijom jasno da aludirao na Janika i da ga je, žargonski rečeno "trolovao" kriptovanom porukom.

Pol je objavio na svom Instagramu "stori" gde leži na stolu za masažu, a njegov trener ima rukavice dok ga masira.

 

 

Upravo je ovakva slika bila izgovor Sinera zbog koje je izbegao suspenziju, iako je dva puta bio pozitivan na zabranjenu supstancu "klostebol".

Janik i njegov tim su se pravdali da je do ulaska "klostebola" u njegov organizam došlo preko masiranja, jer je njegov fizioterapeut prskao sprej koji ima klostebol na ruke, a da ga je masirao bez rukavica, pa da je zbog određene posekotine na Sinerovom telu zabranjena supstanca došla u njegov organizam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading