OLGA, NINA, FIĆA I HAMAD KREĆU IZ KVALIFIKACIJA! Srbi SAZNALI protivnike na US Openu!

Autor:

Sport

18.08.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ih težak posao do glavnog žreba.

OLGA, NINA, FIĆA I HAMAD KREĆU IZ KVALIFIKACIJA! Srbi SAZNALI protivnike na US Openu!

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Srpski teniseri i teniserke saznali su svoje rivale u kvalifikacijama za US Open, poslednji Grend slem u sezoni. Naši predstavnici će imati izazovne mečeve u pokušaju da se domognu glavnog žreba.

Olga Danilović: Izazovna borba protiv Ćinju Gao


Najbolje rangirana Srpkinja na WTA listi, Olga Danilović (111. na svetu) će se suočiti sa izazovom u prvom kolu kvalifikacija protiv Ćinju Gao iz Kine. Ukoliko uspe da prebrodi tu prepreku, u drugom kolu će je sačekati pobednica duela između Julije Starodubceve iz Ukrajine i Viktorije Himenez Kasinceve iz Andore.

Nina Stojanović: Snažan start protiv Rebeka Sramkove


Nina Stojanović će odmah započeti svoj put kroz kvalifikacije susretom sa Rebekom Sramkovom iz Slovačke. U slučaju pobede, sačekaće je bolja iz duela domaćih predstavnica, pošto se sastaju Amerikanke Majtan Arkonada i Kristina Penickova.

Foto: Starsport

Nina Stojanović

Hrvati čekaju Hamada Međedovića

Kada su u pitanju muškarci, Hamada Međedovića čeka veliki ispit protiv Španca Oriola Roka Batalje. Rođeni Pazarac će se u prvom kolu kvalifikacija suočiti sa 151. igračem ATP liste. U drugom kolu bi ga sačekao neko od Hrvata - ili Dino Prižmić ili Duje Ajduković.

Fiću čeka težak posao protiv Jurija Rodionova

Filip Krajinović će imati težak posao u uvodnoj rundi kvalifikacija protiv Jurija Rodionova iz Austrije. U drugom kolu bi ga eventualno sačekali ili Benoa Per iz Francuske ili Čun Hsin-Čeng.

Republika

Foto: Tanjug

Filip Krajinović

Svi naši predstavnici ulaze u kvalifikacije sa velikom željom da se domognu glavnog žreba i pokažu svoj talenat na ovom prestižnom turniru. Navijamo za njih i želimo im puno sreće u njihovim mečevima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading