NOLE UBACIO U PETU BRZINU! Đoković nastavlja sa BOCKANJEM u svom stilu - DOLAZIM po tebe POGAČARU! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oprobao se u još jednom disciplini.

NOLE UBACIO U PETU BRZINU! Đoković nastavlja sa BOCKANJEM u svom stilu - DOLAZIM po tebe POGAČARU! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković je uspeo da kompletira tenis osvajanjem Olimpijskih igara. Najslabija godina, u kojoj nije osvojio nijedan trofej do jula meseca, dala je za pravo "zlim dušama" da se smeju na pomen Noletove pobede u Parizu. Međutim, on je išao korak po korak. I baš kao što to uvek biva - uprkos svemu i svima pobedio je.

Olimpijski šampion trenutno je fokusiran na pripreme za poslednji grend slem sezone, US Open. Iako je propustio masters u Sinsinatiju, Đoković je odlučan da pruži najbolje što može na njujorškom turniru, gde će nastojati da produži svoju dominaciju u svetu tenisa.

Pored teniskih priprema, Đoković je pokazao svoju svestranost i van terena. Na svom Instagram profilu podelio je video snimak na kojem najavljuje svoj "povratak na trening" i postavljanje novih ciljeva, uz aluziju na biciklistički izazov. "Sledeća stanica, 'Tur de Frans'.

- Dolazim po tebe, Tadej Pogačar - napisao je Đoković, naglašavajući svoju želju za ostvarivanjem vrhunskih rezultata i u biciklizmu, podsećajući na slovenačkog profesionalnog biciklistu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Pored ovih aktivnosti, Đoković je nedavno osvojio svoj 24. grend slem trofej na Vimbledonu, čime je izjednačio rekord po broju osvojenih grend slem titula. Njegova svestranost i strast za sportom, kako na terenu tako i izvan njega, nastavili su da impresioniraju njegove obožavaoce širom sveta.

Očekuje se da će Đoković pružiti izvanredne partije na US Openu, gde će pokušati da osvoji još jedan grend slem i dodatno učvrsti svoju poziciju kao jedan od najvećih tenisera svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading