BRAVOOO, ALEKS! Krunićeva se plasirala u GLAVNI žreb jakog turnira!

Autor:

Sport

18.08.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinka "pala" posle dva seta.

BRAVOOO, ALEKS! Krunićeva se plasirala u GLAVNI žreb jakog turnira!

Foto: Starsport

Srpska teniserka Aleksandra Krunić ostvarila je značajan uspeh plasiravši se u glavni žreb turnira u meksičkom Montereju pobedivši Katerinu Baindl iz Ukrajine rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:3).

Meč je bio brz i efikasan, trajao je svega sat i 12 minuta, što je dodatni pokazatelj dominacije Beograđanke na terenu. Iako se trenutno nalazi na 318. mestu WTA liste, Krunićeva je pokazala izuzetnu efikasnost tokom duela.

Već na samom početku prvog seta Srpkinja je imala priliku za brejk, koji je na kraju ostvarila dva gema kasnije. Dodatno je ojačala svoju poziciju na terenu i još jednom oduzela servis protivnici u završnom gemu seta.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandra Krunić

U drugom setu, Krunićeva je takođe brzo preuzela inicijativu novim brejkom i uprkos pokušaju Ukrajinke Baindl da izjednači, uspela je da ostvari još jedan brejk i završi meč u svoju korist.

Iako je Aleksandra Krunić ostvarila sigurnu pobedu, još uvek nije poznato protiv koga će igrati u prvom kolu glavnog dela žreba turnira u meksičkom Montereju.

Beograđanka je najbolji plasman u karijeri imala u junu 2018. godine, kada je bila 39. igračica WTA liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading