NOLE JE NOVA BABA VANGA! Poslao MOĆNU poruku PRE 13 godina - a onda se to i OSTVARILO! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krst kao amajlija kroz vreme.

NOLE JE NOVA BABA VANGA! Poslao MOĆNU poruku PRE 13 godina - a onda se to i OSTVARILO! (FOTO)

Foto: Starsport

Prošlo je 13 godina od kada je Novak Đoković osvojio svoj prvi Grend slem. Sada, najbolji teniser na planeti sprema se za poslednji Grend slem u sezoni - US open. Sa 24 trofeja na Grend slemovima, ukupno 99 pehara u karijeri i zlatom na Olimpijskim igrama iz Pariza, Novak Đoković je nedvosmisleno najbolji na svetu.

Dok se priprema za US open, Novak Đoković trenira na specifičan način. Nedavno je sa svojom porodicom boravio na obalama Jadranskog mora, gde je tokom jučerašnjeg dana vozio bicikl kroz planinske predele Crne Gore. Ovu neobičnu aktivnost ovekovečila je njegova supruga Jelena na svom Instagram profilu, dajući uvid u način na koji se Novak priprema za naredne izazove na teniskom terenu.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija naslovne strane časopisa posvećenog Rolan Garosu iz 2011. godine, na kojoj se može videti Novak Đoković u mladalačkim godinama, svežeg izgleda i sa dobro poznatom ogrlicom oko vrata. Ova slika podseća na Novakovu izjavu iz tog vremena: "Imam talenat da budem najbolji na svetu." Njegovi obožavaoci su se setili ovog perioda i istakli koliko je Novak i tada bio motivisan za velike uspehe.

Novak Đoković je uspeo da ostvari svoje ambicije i postane najbolji na svetu, te je ova slika iz prošlosti još jedan podsetnik na njegov neverovatan put do vrha tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading