DRAMA NA TENISKOM TERENU! Tomić izbačen sa tribina - MENJAO mesto da mi OMEO PROTIVNIKA, a onda je usledio HAOS! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva pometnja.

DRAMA NA TENISKOM TERENU! Tomić izbačen sa tribina - MENJAO mesto da mi OMEO PROTIVNIKA, a onda je usledio HAOS! (VIDEO)

Foto: Starsport

Damir Džumhur

Čelendžer turnir u Santo Domingu, bio je pravi spektakl za ljubitelje tenisa. Turnir, deo ATP Čelendžer serije, okupio je mlade talente i iskusne igrače, pružajući im priliku da se pokažu u borbi za ključne ATP poene i podignu svoj rang. Finale turnira u odigralo se na stadionu "La Vuelta a la Manzana", a za titulu su se borili Damir Džumhur i Andres Andrade.

Džumhur je pokazao izvanrednu formu i uspelo je da pobedi Andradea rezultatom 6-4, 6-4, osvojivši svoju 12. titulu na čelendžera u karijeri.

Pored teniskih dostignuća, turnir je bio obeležen i dramatičnim događajima van terena, naime na finalu čelendžera između već napomenutog, Damira Džumhura i Andres Andradea, prava drama odvijala se na tribinama. Dok je Džumhur osvojio titulu, najzanimljiviji trenutak bio je neobičan angažman legende Bernarda Tomića.

Tomić, koji je prethodno izgubio od Andradea u četvrtfinalu, odlučio je da isprovocira svog suparnika sa tribina. Prema izveštajima lokalnog novinara, Tomić je menjao svoje mesto na tribinama u zavisnosti od toga s kojeg dela terena Andrade igra, pokušavajući da ga uzruja.

Ovaj potez izazvao je pravu pometnju, a Tomić je na kraju bio udaljen sa tribina tokom drugog seta od strane supervizora. I dok je zabava na čelendžerima možda nepredvidiva, ovaj incident svakako je podsetio sve prisutne na uzbudljive trenutke koje ni najvažniji mečevi nisu uvek u stanju da ponude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading