ARINA SRUŠILA NAJBOLJU NA SVETU! Poljakinja opet POKLEKLA pred Sabalenkom!

Autor:

Sport

18.08.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna igra beloruske teniserke.

ARINA SRUŠILA NAJBOLJU NA SVETU! Poljakinja opet POKLEKLA pred Sabalenkom!

Foto: Tanjug/AP

Arija Sabalenka

Beloruska teniserka, Arina Sabalenka, uspela je da ostvari još jednu pobedu protiv Poljakinje Ige Švjontek, ovoga puta na turniru u Sinsinatiju.

Nakon što se Švjontek "saplela" na istoj stepenici i na Olimpijskim igrama u Parizu, Sabalenka je trijumfovala rezultatom 2:0 (6:3, 6:3) u meču koji je trajao sat i 50 minuta.

Iako je prvi set doneo razmenu brejkova na samom startu, Sabalenka je uspela da sačuva mirnoću i da oduzme servis Švjontek u šestom gemu, osiguravši tako prednost u prvom setu.

Foto: Tanjug/AP

Iga Švjontek

Kada se radi o drugom periodu, on je bio znatno interesantniji, sa Sabalenkom koja je povela sa 5:1 i stvorila pritisak na Švjontek. Iako je Poljakinja uspela da sačuva sedam brejk i meč lopti, na kraju je Sabalenka iskoristila desetu meč loptu i ostvarila pobedu.

Sabalenku u finalu očekuje pobednica meča između Džesike Pegule iz Sjedinjenih Američkih Država i Paule Badose iz Španije, gde će imati priliku da pokaže svoje teniske veštine i potvrdi svoju dominaciju na turniru u Sinsinatiju.

Beloruskinja je ove sezone osvojila Australijan open, kao i prošle godine, što su njena jedina dva grend slema u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading