ZDRAVSTVENI RAZLOZI SU JE PRIMORALI NA OVAKAV POTEZ: Na radost muške populacije - batalila je tenis i započela karijeru na "OnlyFans"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.08.2024

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su predviđali da će nadmašiti i najbolje teniserke planete, ali...

ZDRAVSTVENI RAZLOZI SU JE PRIMORALI NA OVAKAV POTEZ: Na radost muške populacije - batalila je tenis i započela karijeru na "OnlyFans"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/sofya_zhuk

Ruskinja Sofija Žuk bila je jedna od najboljih mladih teniserki planete, ali je posle osvojenog juniorskog Vimbldona njena karijera krenula da pada. Predviđali su joj karijeru Marije Šarapove, a ona je svoje najveće ostvarenje kada je u pitanju WTA lista zabeležila decembra 2018. godine kada je postala 116. igračica na planeti, a samo dve godine kasnije je donela odluku da stavi tačku na profesionalnu karijeru.

O odluci da u 20. godini života okonča profesionalnu karijeru kasnije je govorila:

- Čak i pre onog mog juniorskog šampionskog juriša na Vimbldonu, leđa su mi bila tako strašno da nijedan doktor nije hteo da mi pomogne. Moje telo nije dobro upijalo protein, pa su mi pršljeni bili skroz van svojih uobičajenih mesta. Išla sam na magnetnu rezonancu koja je pokazala da mi je kičma kao kod pedesetogodišnjakinja, ili šezdesetogodišnjakinja.

Međutim, na radost brojnih pratilaca na društvenim mrežama Sofija Žuk je uplovila u manekenske vode, a kako se saznaje odlično zarađuje i na društvenoj mreži za odrasle "OnlyFans".

 

Sofija ima stotine hiljada pratilaca i na Instagramu koje redovno oduševljava svojim provokativnim fotografijama, ali kako je i sama isticala, nikada se ne bi slikala potpuno naga

Da podsetimo, pravo malo svetsku čudo napravila je 2015. godine kada je u konkurenciji igračica do 18 godina starosti osvojila Vimbldon iako je imala samo 15 godina i pritom muku mučila sa pomenutim bolovima!

Da cela priča bude još čudnija - Sofija nije bili ni među nosiocima!

Zanimljivo, do juniorskog Vimbldonu nisu došle ni dve najpoznatije (tj. najatrakitvnije) ruske teniserke Marija Šarapova petostruki grend slem šampion i Ana Kurnjikova dvostruki osvajač Australijan opena.

Sofiji se predviđalo da će biti "nova Šarapova", ali je 2019 godine nakon poraza na startu Vimbldona i zarađenih 400 hiljada dolara u karijeri sve šokirala i rešila da se povuče. Povreda je to zahtevala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading