POKAZALA JE IZVAJANO TELO: Ana Ivanović objavila fotku i srušila društvene mreže - u ovakvom izdanju je retko viđamo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.08.2024

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine na nju nemaju uticaj.

POKAZALA JE IZVAJANO TELO: Ana Ivanović objavila fotku i srušila društvene mreže - u ovakvom izdanju je retko viđamo!

Foto: Instagram.com/anaivanovic

Ana Ivanović

Odavno je "okačila teniski reket o klin", ali i dalje redovno privlači pažnju javnosti i medija.

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović (36) izazvala je veliko interesovanje javnosti objavom fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama. Iako retko viđamo Anu u ovakvom izdanju, njen izgled i samopouzdanje su privukli pažnju.

Zategnuta i glatka koža, kao i izvajani mišići, svedoče o godinama posvećenog treniranja koje se i te kako isplatilo. U kasnim tridesetim, Ana Ivanović ne mora da brine o nesigurnostima kada je u pitanju njen izgled.

Tokom letnje sezone, Ana je odlučila da napravi kratku pauzu na Ibici, gde redovno deli smele fotografije i video snimke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ovoga puta, svoje obožavaoce obradovala je slikom u kupaćem kostimu.

Foto: Instagram.com/anaivanovic

Nekadašnja teniserka oduševila pratioce na društvenim mrežama

 

Nasmejana i prirodna, Ana Ivanović je svojim izgledom i šarmantnim osmehom oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama. Njen prirodan izgled, bez preterane šminke i frizure, jasno pokazuje zašto je i dalje jedna od najatraktivnijih javnih ličnosti.

Da podsetimo, tridesetšestogodišnja Ana Ivanović je u profesionalne teniske vode uplovila 2003. godine, a zvanično je teniski reket ostavila decembra 2016. godine. tokom karijere je 2008. godine osvojila Rolan Garos, a iste godine je bila učesnica velikog finala na Australijan openu.

Sa ženskom teniskom reprezentacijom Srbije je 2012. godine bila finalista FED kupa, da bi godinu dana kasnije zabeležila identično ostvarenje u Hopman kupu.

Devetog dana meseca juna 2008. godine stigla je i do prvog mesta na WTA listi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading