VREME JE DA SE DODELI PRVI OVOSEZONSKI TROFEJ: Varšava će biti u epicentru zbivanja - evo gde možete gledati meč Superkupa Evrope!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.08.2024

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak tradicije, ili ispisivanje novih stranica klupske istorije?

VREME JE DA SE DODELI PRVI OVOSEZONSKI TROFEJ: Varšava će biti u epicentru zbivanja - evo gde možete gledati meč Superkupa Evrope!

Foto: www.profimedia.rs

Leto koje je i dalje u toku donelo je velike sportske događaje. Planeta je sa velikom pažnjom prvo pratila Evropsko fudbalsko prvenstvo koje je odigrano u Nemačkoj, da bi pre samo par dana bile okončane i Olimpisjke igre koje su održane u francuskoj prestonici.

Sportskim događajima kraja nema, a već danas (sreda, 14. avgust) očekuje nas i meč UEFA Superkupa u kojem se sastaju šampion Evrope madridski Real, kao i pobednik Lige Evrope za sezonu 2023/24 Atalanta iz Bergama.

Večeras od 21.00 sat fudbaleri madridskog Reala i Atalante će se susresti u meču Superkupa Evrope, koji će se održati u Varšavi. Real je prošle sezone trijumfovao u Ligi šampiona, dok je Atalanta ostvarila pobedu nad Bajer Leverkuzenom u finalu Ligi Evrope.

Foto: www.profimedia.rs

Može li tim iz Bergama da načini novu senzaciju?

 

Real Madrid se ističe kao dominantan tim u istoriji Superkupa Evrope, sa pet osvojenih titula. Klub je trijumfovao 2002, 2014, 2016, 2017. i 2022. godine, što ga čini apsolutno dominantnim timom u ovom takmičenju.

Iako se očekuje uzbudljiv meč večeras, fudbaleri Reala i Atalante su se susreli samo dva puta u evropskim takmičenjima, i to 2021. godine u osmini finala Lige šampiona kada su MAdriđani oba puta slavili rezultatima 1:0 u Bergamu i 3:1 u španskoj prestonici.

Za sve ljubitelje fudbala, meč između Reala i Atalante biće dostupan na kanalima Arene Sport, kao i na Radio Televiziji Srbije. Očekuje se veliko interesovanje za ovaj duel, s obzirom na reputaciju oba kluba i njihovu istoriju uspeha u evropskim takmičenjima.

Očekuje se da će večerašnji susret privući pažnju fudbalskih fanova širom sveta, a ljubitelji fudbala će sa nestrpljenjem iščekivati ishod ove utakmice koja će se odigrati u prestonici Poljske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading