NAJPOZNATIJI ENGLESKI NOVINAR SRAMNO PROZVAO ĐOKOVIĆA! ALKARAZ JE NOVAKA NAPUNIO KAO RETKO KO! Nizak udarac Britanca, kao i uvek

Autor:

Sport

15.07.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zle duše samo čekaju neuspeh...

NAJPOZNATIJI ENGLESKI NOVINAR SRAMNO PROZVAO ĐOKOVIĆA! ALKARAZ JE NOVAKA NAPUNIO KAO RETKO KO! Nizak udarac Britanca, kao i uvek

Foto: Profimedia

Novak Đoković se gotovo nije pojavio u finalu Vimbldona, pa je Karlos Alkaraz zasluženo slavio sa 3:0 (6:2, 6:2, 7:6) posle ravno dva i po sata igre i odbranio titulu u reprizi prošlogodišnje borbe za pehar. Mladi Španac je stigao do četvrte grend slem titule, a druge u Londonu. 

Međutim, kada se uzme u obzir da je samo pre mesec dana imao operaciju kolena - ovo je ogroman uspeh protiv neverovatnog Alkaraza.

Naravno, zle duše samo su čekale Novakov neuspeh da izađu iz mišjih rupa i opet pokrenu priču o tome kako je Nole "propao", najvaljuje penziju i slično. U tome prednjače, normalno, Englezi, s kojima je Đoković tokom turnira imao mnoge razmirice, ali za razliku od tih slučajeva, sada prvi put oni mogu da likuju.

Nakon meča najpoznatiji britanski novinar Pirs Morgan se oglasio na društvenim mrežama, izražavajući mišljenje o Novaku Đokoviću, koje je, ponovo, bilo negativno.

Vau... Ne vidite često da neko ovako napuni Đokovića. Bravo, Karlose, i izvadimo svi violine za Novaka - napisao je Morgan.

Njegova reakcija je bila još jedna u nizu kritika na račun Đokovića, aludirajući na njegove prethodne proslave nakon pobeda na Vimbldonu na putu do finala. Zaista sraman komentar za nekoga ko uživa toliku popularnost u svetu.

Podsetimo, posle meča Đoković je priznao poraz:

- Sve čestitke Karlosu, bio je bolji igrač od početka do kraja. Pokušao sam u trećem da produžim meč, ali je sve išlo ka tome da on pobedi. Igrao je kvalitetniji tenis i to je to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading