RADE BOGDANOVIĆ OPET ISKREN DO SRŽI: NAS BOLI ZBOG ĐOKOVIĆA, ALI ŠPANCI IMAJU MLADOST! Evo zašto dominiraju sportom

Autor:

Sport

15.07.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Osvajaće, talentovani su, vole sport, jako su skromni"

RADE BOGDANOVIĆ OPET ISKREN DO SRŽI: NAS BOLI ZBOG ĐOKOVIĆA, ALI ŠPANCI IMAJU MLADOST! Evo zašto dominiraju sportom

Foto: printscreen/RTS

Juče je bio veliki dan za Pirinejsko poluostrvo. Fudbalska reprezentacija Španije osvojila je Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, pošto je u velikom finalu savladala selekciju Engleske rezultatom 2:1 (0:0).

Junak trijumfa "crvene furije" bio je Mikel Ojarzabal. Napadač Real Sosijedada je u samom finišu utakmice postigao pobedonosni pogodak, koji je izabranicima Luisa de la Fuentea doneo evropsku titulu, ukupno četvrtu ikada španskoj reprezentaciji.

Nisu se u Španiji radovali samo zbog toga juče, već im je pobeda nad Engleskom bila samo šlag na tortu posle Alkarazovog osvajanja Vimbldona. Mladi Karlitos je u finalu u Londonu na izuzetan način savladao Đokovića i odbranio titulu osvojenu prošle godine takođe protiv Srbina.

Republika

Foto: Profimedia

Novak i Karlitos

Stručni konsultant RTS, Rade Bogdanović, izneo je svoje viđene posle utakmice koja je odigrana na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a dotakao se i Noleta.

- Realno gledajući ovo je španski dan. Jednostavno, danas je pobedila mladost, bez obzira što to nas boli kao građane Srbije zbog Novaka Đokovića, ali mladost je pobedila. Španija kao država je pobedila jer je prepoznala još davnih dana, a to je bilo 1995-1996 kad su doneli plan o razvoju sporta i evo to se njima vraća. Ovo je treća titula šampiona Evrope od 2008. godine, malo li je. Osvajaće, talentovani su, vole sport, jako su skromni, vidite ovu decu, oni ubiše koliko kvaliteta imaju i koliko su skromni - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading