ĐOKOVIĆ OKRENUO ENGLEZE NA SVOJU STRANU! Do juče su ga mrzeli, sad NAVIJAJU za njega, ali je cena VELIKA!

Autor:

Sport

14.07.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muči se Nole mnogo protiv Karlitosa...

ĐOKOVIĆ OKRENUO ENGLEZE NA SVOJU STRANU! Do juče su ga mrzeli, sad NAVIJAJU za njega, ali je cena VELIKA!

Foto: www.profimedia.rs

Malo ko je očekivao da će Novak samo mesec dana posle operacije kolena dogurati do finala Vimbldona, ali je i veoma mali broj ljubitelja tenisa mogao da pretpostavi da će posle dva seta u finalu prestižnog takmičenja protiv Alkaraza Đoković osvojiti svega četiri gema i izgledati totalno inferiorno.

Španac danas izgleda veoma moćno, a Noletu će trebati i više od njegove prepoznatljive mentalne snage da se sa 0:2 vrati i osvoji trofej danas. Međutim, u tome ima i blagu pomoć, verovali ili ne, engleske publike.

Znamo koliko su kroz celu karijeru, a pogotovo tokom ovog Vimbldona imali razmirica srpski teniser i publika u Londonu, ali, s obzirom na to da je najjeftinija karta za današnji meč bila 10000 evra, izgleda da se ni njima ne ide rano kući, pa su počeli da pružaju podršku Đokoviću. Naime, s vremena na vreme se mogu čuti povici od strane publike koja navija za Novaka Đokovića. Videćemo može li ga to danas izvaditi...

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak u finalu

Podsetimo, ima Nole i dodatni motiv, a to je osveta. Repriza prošlogodišnjeg finala u kojem je Alkaraz slavio sa 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) posle bezmalo pet sati igre. U međuvremenu su odigrali samo još dva susreta i oba su pripala Srbinu (finale Sinsinatija i polufinale Završnog mastersa u Torinu), pa Novak sada ima pozitivan skor od 3-2. da bi tako i ostalo potrebno je da opet odigra svoj najbolji tenis, pogotovo imajući u vidu da je operisao koleno 5. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading