NOVAK IZNENAĐEN PODRŠKOM SA TRIBINA! Evo šta je Đoković rekao o navijanju Engleza!

Autor:

Sport

14.07.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser poražen u finalu Vimbldona.

NOVAK IZNENAĐEN PODRŠKOM SA TRIBINA! Evo šta je Đoković rekao o navijanju Engleza!

Foto: Profimedia

Novak Đoković je doživeo poraz u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza sa 3:0, priznajući da je mladi Španac bio bolji i zasluženo pobedio.

Ovo finale je za Đokovića bilo posebno po tome što je za razliku od prethodnih mečeva, publika bila na njegovoj strani, što je sam priznao da ga je prijatno iznenadilo.

- Da, iznenađujuće pozitivno i lepo, zahvalio bih se publici što je bila korektna danas. Navijala je i za mene i za njega. Mene su podigli u nekim trenucima kada mi je trebalo. Prijatno iznenađenje, nadam se da će se tako nastaviti - rekao je Novak za "Sport klub".

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Najveći teniser svih vremena nije bio poklonik engleskih navijača tokom ranijih okršaja, ali su u finalu Britanci skinuli kapu Srbinu i navijali za njega, iako je gubio.

Španac Alkaraz je odbranio titulu u Londonu, osvojenu prošle godine, upravo u duelu sa srpskim asom, te je odbranio bodove iz prethodne sezone.

Uprkos tome "Karlitos" će ostati na trećoj poziciji ATP liste, ali je uspeo da se opasno približi po bodovnom zaostatku za vodećim Janikom Sinerom.

S druge strane, Novak je još uvek bez titule od početka ove godine, što mu se nije dogodilo još od 2005. godine i kada je osvojio prvi profesionalni pehar na turniru u Holandiji.

Đoković je igrao polufinale Australijan opena, stigao do trećeg kola Indijan Velsa, polufinala mastersa u Monte Karlu, trećeg kola mastersa u Rimu, polufinala Ženeve i četvrtfinala Rolan Garosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading