SENZACIONALAN POLUFINALNI PAR NA VIMBLDONU! Italijanka nastavila da GAZI favoritkinje!

Autor:

Sport

09.07.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh Jasmin Paolini.

SENZACIONALAN POLUFINALNI PAR NA VIMBLDONU! Italijanka nastavila da GAZI favoritkinje!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanska teniserka Jasmin Paolini ostvarila je ogroman uspeh na Vimbldonu plasiravši se u polufinale nakon deklasiranja Amerikanke Eme Navaro rezultatom 2:0 (6:2, 6:1) za svega 58 minuta.

Navaro je uspela da napravi brejk u prvom setu, ali je Paolini brzo preokrenula situaciju nanizavši tri brejka i osvojivši prvi set. U drugom setu, Jasmin je nastavila u istom ritmu, ostvarivši dva brejka i neočekivano brzo stižući do pobede i plasmana u polufinale.

Italijanka je demonstrirala izvanrednu formu i dominaciju na terenu, ostvarivši ubedljiv trijumf nad Navaro. Njen brz i efikasan način igre ostavio je publiku u čudu, dok je Amerikanka bila nemoćna da pruži ozbiljniji otpor italijanskoj teniserki.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ema Navaro

Nakon ove impresivne pobede, Paolini će se sastati sa Hrvaticom Donom Vekić u polufinalu, a obema teniserkama će to biti prvi put da igraju za plasman u samu završnicu. Koja god da prođe, imaće istorijsku priliku da se bori za najprestižniji Grend slem.

Jasmin Paolini je definitivno iznenadila teniski svet svojim nastupom na ovogodišnjem Vimbldonu, pokazujući svoju snagu i veštinu na terenu. S nestrpljenjem očekujemo njenu borbu u polufinalu protiv Done Vekić, koja će sigurno biti uzbudljiva za sve ljubitelje "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading