NASLEDIĆE MILIJARDE, A SADA JE SENZACIJA VIMBLDONA! Ema je bogatija od NOVAKA, RODŽERA I RAFE zajedno - TATA JOJ NE ŠTEDI!

Autor:

Sport

05.07.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedila je četvorostruku grend slem šampionku.

NASLEDIĆE MILIJARDE, A SADA JE SENZACIJA VIMBLDONA! Ema je bogatija od NOVAKA, RODŽERA I RAFE zajedno - TATA JOJ NE ŠTEDI!

Foto: www.profimedia.rs

Američka teniserka Ema Navaro (23) privukla je pažnju sveta tenisa svojim izvanrednim uspehom na Vimbldonu, gde je pobedila četvorostruku grend slem šampionku Naomi Osaku. Ovaj trijumf nije samo najveći u njenoj karijeri, već je i stavio fokus na njeno poreklo i bogatstvo njene porodice.

Ema Navaro dolazi iz izuzetno imućne porodice, čije bogatstvo premašuje čak i one najpoznatije tenisere sveta. Njena porodica poseduje neverovatnih 3.5 milijardi dolara, čime je jasno da će i njeni potomci živeti bezbrižno i u izobilju. Ovo je jedna od najneobičnijih činjenica koja je privukla pažnju javnosti, jer je retkost videti tako bogatu porodicu u svetu tenisa.


Iako je kroz tenis zaradila 1.8 miliona dolara, Ema Navaro nije oslonjena na svoje sportske uspehe kako bi obezbedila svoju budućnost. Njen otac, bankar i investitor Ben Navaro, pruža joj podršku dok pokušava da se probije među najbolje teniserke sveta. Ovo pokazuje da je tenis za Emu više strast nego izvor bogatstva, što je retkost u profesionalnom sportu.
 

Njen otac, Ben Navaro, uložio je u tenis kupovinom Čarlston Open i Western and Southern Open, što jasno pokazuje duboku povezanost porodice Navaro sa ovim sportom.

Emina neto vrednost od 3 milijarde funti daleko nadmašuje mnoge teniske legende, poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Ovo je još jedan dokaz uticaja i moći porodice Navaro u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading