OČAJNE VESTI ZA NOVAKA! Ovo NIJE trebalo da se DESI!

Autor:

Sport

22.06.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokoviću otežan put do povratka na presto.

OČAJNE VESTI ZA NOVAKA! Ovo NIJE trebalo da se DESI!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Italijanski teniser Janik Siner i Poljak Hubert Hurkač plasirali su se u finale prestižnog teniskog turnira u Haleu. Siner, trenutno najbolji teniser sveta, ostvario je ubedljivu pobedu u polufinalu nad Kinezom Žiženom Žangom rezultatom 2:0 (po setovima 6:4, 7:6).

Sa druge strane, Hurkač je bio uspešniji od domaćeg favorita, Aleksandra Zvereva iz Nemačke, trijumfujući istim rezultatom (po setovima 7:6, 6:4).

Ovo će biti peti meč između Sinera i Hurkača, a njihov dosadašnji međusobni skor stoji izjednačen, 2:2. Očekuje se da će predstojeći okršaj biti još jedan uzbudljiv meč između dva vrhunska tenisera koji će se boriti za prestižnu titulu na ovom turniru.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Siner će imati priliku da osvoji svoju 14. titulu u karijeri, dok će se Hurkač boriti za svoju devetu titulu. Obojica igrača imaju izuzetno uspešne karijere i svaki naredni trofej predstavlja dodatni podstrek za dalji napredak i dostizanje vrhunca u svetu tenisa.

Plasman Italijana u finale nikako ne ide na ruku najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću, koga je Siner posle Rolan Garosa nasledio na prvom mestu ATP liste.

Janik je ulaskom u borbu za pehar zaradio 240 bodova i sada ima 9720 poena, dok je Đoković i dalje na 8360 bodova. Dakle, Siner ima trenutnu prednost 1.360 bodova od srpskog asa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading