URNEBESNO! NADAL JE ŠTEKARA! Zaradio MILIONE, a STAN mu izgleda kao GARSONJERA U MIRIJEVU! (FOTO)

Autor:

Sport

19.06.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nižu se komentari na izgled Rafinog stana.

URNEBESNO! NADAL JE ŠTEKARA! Zaradio MILIONE, a STAN mu izgleda kao GARSONJERA U MIRIJEVU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nadal posle eliminacije od Mekdonalda

Rafael Nadal, poznati španski teniser, ne prestaje da intrigira javnost svojim skromnim životnim stilom. Sa preko 21,2 miliona pratilaca na Instagramu, Nadal je jedan od najpopularnijih sportista današnjice.

Iako se procenjuje da je u karijeri zaradio preko 500 miliona dolara, Nadal je ostao privržen porodici i zadržao skroman životni stil. Nedavno je ostvario svoju životnu želju kupovinom jahte, ali i dalje ne odaje utisak čoveka koji je stekao ogromno bogatstvo.

Nedavna fotografija Nadala iz porodičnog doma izazvala je polemiku u Srbiji, gde su korisnici društvenih mreža komentarisali izgled stana. Dok su neki izražavali iznenađenje skromnim izgledom stana, drugi su ga podržavali ističući da je Nadal ostao skroman uprkos finansijskom uspehu. Jedan od komentara bio je naročito urnebesan: Brat Nadal zaradio 500 miliona u karijeri, a gajba mu izgleda kao da je digao kredit i kupio 45 kvadrata u Mirijevu III. 

 

 


Nadalova skromnost je izazvala živahnu diskusiju na društvenim mrežama, ali je istovremeno pokazala da je ovaj poznati teniser zadržao svoju autentičnost i ostrvrski životni stil, bez obzira na finansijski uspeh koji je postigao.

 

 

Inače, Rafa na sportskom planu kuburi sa povredama i upitan je njegov nastup na nekim predstojećim turnirima. On je nakon Novaka Đokovića najbolji teniser ikada, pošto je osvojio 22 grend slem titule, dok je naš Nole trenutno na 24.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ЂУРИЋ МИЛОШ - ТРСТЕНИК

19.06.2024 14:05

А КОГА ОН ТО ТРЕБА ДА ПИТА КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ЊЕГОВ СТАН . ? А НА КРАЈУ И ШТА СЕ КОГА ТИЧЕ КАКВА МУ ЈЕ ГАЈБА .