DA LI JE MOGUĆE DA JE NEŠTO OVAKO URADIO? Nadal objavio fotografiju iz dnevne sobe i šokirao pratioce na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.06.2024

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali iznenađeni onim što vide.

DA LI JE MOGUĆE DA JE NEŠTO OVAKO URADIO? Nadal objavio fotografiju iz dnevne sobe i šokirao pratioce na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal, poznati španski teniser, nedavno je privukao pažnju javnosti kada je podržao svoju reprezentaciju na početku Evropskog prvenstva u fudbalu. Na fotografiji koju je objavio, jasno se vidi kako uživa u utakmici Španije protiv Hrvatske, koja je završena rezultatom 3:0. Na slici se, pored njega, nalaze i njegova supruga Ćiska i sestra Maribel, dodajući lični i emotivni ton njihovoj podršci nacionalnom timu.

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste neobična pozicija televizora u Nadalovoj dnevnoj sobi. Mnogi su komentarisali ovaj detalj, izražavajući iznenađenje i čuđenje zbog toga što je televizor postavljen u ćošak sobe. Komentari poput "Pogledajte kako je loše pozicionirao TV" ili "Da li mu je to TV pao sa zida, čudna pozicija", samo su neki od reakcija na društvenim mrežama. Očigledno je da je ova neobičnost izazvala živu raspravu među fanovima tenisa i fudbala širom sveta.

 

 

U narednom kolu, španski fudbalski tim sastaće  se sa Italijom 20. juna u 21 čas na stadionu u Gelzenkirhenu. Oba tima su slavila u prvom kolu, što dodatno podiže tenziju pred ovaj susret. Nadal će, s druge strane, propustiti učešće na Vimbldonu kako bi se pripremio za predstojeće Olimpijske igre, naglašavajući time važnost ovog sportskog događaja.

Rafael Nadal, kao jedan od najvećih sportskih ikona Španije, nastavlja da inspiriše svoje fanove kako svojim sportskim dostignućima, tako i svojom vernom podrškom nacionalnom timu u fudbalu. Očekuje se da će njegova prisutnost na tribinama i dalje privlačiti pažnju medija i javnosti širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading