NADALOVA NESLANA ŠALA NARUŠILA ODNOSE S ĐOKOVIĆEM?! Španac se UGRIZAO ZA JEZIK, a navijači iskopali RATNE SEKIRE!

Autor:

Sport

15.06.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ptica zloslutnica.

NADALOVA NESLANA ŠALA NARUŠILA ODNOSE S ĐOKOVIĆEM?! Španac se UGRIZAO ZA JEZIK, a navijači iskopali RATNE SEKIRE!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Najbolji teniser u ikada i trenutno treći reket sveta Novak Đoković oporavlja se od povrede kolena zbog koje je nedavno podvrgut operaciji u Parizu.

Nole je, podsetimo, bio prinuđen da se povuče sa Rolan Garosa usred turnira nakon bolova u meniskusu, pa je njegov nastup na Vimbldonu i Olimpijskim igrama sada pod znakom pitanja.

Planovi našeg asa bili su da na što bolje pripremi za Igre u Parizu koje počinju 26. jula, kako bi u bogatu riznicu trofeja i odličja pokušao da svrsta jedino koje mu nedostaje - olimpijsku medalju. 

To je bio povod da u jednom od intervjua svoje mišljenje iznese Toni Nadal, stric i bivši trener Novakovog najvećeg rivala - Rafaela Nadala. On je, naime, upitan o šansama svog bratanca, koji takođe kuburi sa povredama, da osvoji Rolan Garos i Olimpijske igre. 

Foto: www.profimedia.rs

Toni i Rafael Nadal

-  Naravno da Rafa može da ih osvoji, ali prvo treba da se pobrinemo da se povrede Alkaraz, Đoković, Siner i ostali - želeo je da bude duhovit stariji Nadal govoreći za madridski "As“.

Ta neslana šala sada, skoro dva meseca nakon što je izrečena, preti da naruši odnose Đokovića i Nadala. Ispostavilo se da nije nimalo smešna, pošto je Nole zaista završio na operacinom stolu i ugrožena mu je karijera. To je poslužilo njegovim navijačima da osuju paljbu ka Toniju Nadalu koji je, ispostaviće se, ispao ptica zloslutnica. Njegov komentar, piše engleski "Miror", među fanovima dvojice legendarnih tenisera ponovo je otkopao ratne sekire jer Đokoviću nije bilo nimalo prijatno zbog neumesnog komentara Španca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading