RAFA, DVOJKA SI! Novak oborio REKORD ROLAN GAROSA!

Autor:

Sport

30.05.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ni NADALU nikada nije pošlo za rukom.

RAFA, DVOJKA SI! Novak oborio REKORD ROLAN GAROSA!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Srpski teniser, Novak Đoković, još jednom je demonstrirao svoju dominaciju na Rolan Garosu pobedivši Karbaljesa Baenu sa ubedljivih 6:4, 6:1, 6:2. Ovom pobedom Đoković se plasirao u treće kolo turnira, čime je postavio još jedan rekord u svojoj karijeri.

Ovo je bio 19. put da se Novak plasirao u treće kolo Rolan Garosa, čime je nadmašio sve druge igrače u Open eri. Čak je i nadmašio Rafaela Nadala, simbola ovog turnira sa 14 titula, koji je ''samo'' 18 puta stigao do ove faze takmičenja.


Novak Đoković je uvek pokazivao izuzetnu formu na Rolan Garosu, ali ovaj put je ispisao istoriju. Sa 19 plasmana u treće kolo ovog turnira, on je definitivno postao jedan od najdominantnijih igrača na ovoj prestižnoj teniskoj manifestaciji. 

- Hvala svima i podršci koju sam imao ovih dana. Mnogo kiše imamo ovde na Rolan Garosu proteklih dana. Zato vam hvala što ste došli. Meč sa Robertom je bio dosta težak, Roberto ima mnogo preciznosti i sposobnosti u igri. Odlično sam odigrao poseldnji gem poslednjeg seta, onda sam podigao nivo igre. na kraju, zadovoljan sam, mislim da sam prikazao dobru igru - rekao je Đoković.


Nakon ubedljive pobede, Novak Đoković se sada okreće sledećoj prepreci - pobedniku duela između Gaela Monfisa i Lorenca Muzetija. Očekuje se da će Đoković i u narednom meču demonstrirati svoju izuzetnu formu i odlučnost u borbi za još jednu Gren slem titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading