LOVA DO KROVA! ALKARAZ DOBIJA 190 MILIONA EVRA! Priključuje se NADALU I FEDERERU u ekskluzivnom društvu!

Autor:

Sport

15.06.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac postaje jedan od najplaćenijih sportista sveta.

LOVA DO KROVA! ALKARAZ DOBIJA 190 MILIONA EVRA! Priključuje se NADALU I FEDERERU u ekskluzivnom društvu!

Foto: Tanjug/AP

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je Rolan Garos, postavši najmlađi igrač u istoriji koji je podigao pehare na tri različite podloge na četiri najveća teniska turnira. Ovaj uspeh donosi mu ne samo slavu, već i značajnu finansijsku satisfakciju.

Alkaraz je postigao neverovatan uspeh i privukao pažnju kompanije "Najk", sa kojom je već imao sponzorski ugovor koji ističe 2025. godine. Prema informacijama španskog portala "Relevo", Alkaraz će dobiti neverovatnu sumu od 190 miliona evra za produžetak saradnje na 10 godina. Ova suma će mu omogućiti da postane jedan od najplaćenijih sportista na svetu.

Pored finansijske nadoknade, Alkaraz će dobiti i svoj lični logo, čime će postati deo ekskluzivnog društva tenisera poput Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Ovaj podatak je posebno zanimljiv jer su Federer i Nadal dobili svoje logoe kada su već bili etablirani teniski velikani, dok je Alkaraz dobio istu čast veoma mlad - neposredno pošto je proslavio 21. rođendan.

Alkarazov uspeh na Rolan Garosu i njegov novi sponzorski ugovor sa kompanijom "Najk" predstavljaju prekretnicu u njegovoj karijeri, otvarajući mu vrata ka svetloj budućnosti i potvrđujući njegov status kao jednog od najtalentovanijih i najperspektivnijih tenisera današnjice. Navijači od njega očekuju visok plasman i na predstojećim Vilmbldonu i Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading