NEMILE SCENE U MEČU ALKARAZA I SINERA! Odmah ULETELE lekarske ekipe!

Autor:

Sport

07.06.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo je ukazana pomoć čoveku u publici.

NEMILE SCENE U MEČU ALKARAZA I SINERA! Odmah ULETELE lekarske ekipe!

Foto: www.profimedia.rs

Tokom polufinalnog meča između Karlosa Alkaraza i Janika Sinera, na tribinama se desio dramatičan trenutak kada je neko od navijača iznenada srušio.

Hitna medicinska pomoć odmah je intervenisala, a atmosfera je postala napeta dok su lekari pružali pomoć nesrećnom navijaču. Srećom, nakon nekoliko minuta ukazivanja pomoći, navijač je uspešno napustio tribine.

Incident na tribinama uneo je neočekivan prekid u uzbudljivom meču između mladih teniskih talenata. Pauza je privukla pažnju publike i igrača, a atmosfera je postala nabijena emocijama dok se čekalo da se situacija reši.

Siner i Alkaraz su se nadmetali u prvom polufinalu Rolan Garosa, sa pobednikom koji će se suočiti sa boljim iz duela između Kaspera Ruda i Aleksandera Zvereva. Ovaj turnir je bio prilika za mlade igrače da pokažu svoj talenat i borbu za prestižnu titulu na ovom velikom teniskom turniru.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Reakcija publike i igrača na dramatičan trenutak na tribinama bila je mešavina zabrinutosti i nestrpljenja. Svi su sa pažnjom pratili razvoj događaja, svesni ozbiljnosti situacije i nadajući se najboljem ishodu.

Dramatičan trenutak na tribinama tokom polufinalnog meča Rolan Garosa podsetio nas je na nepredvidivost sporta i važnost brze i efikasne medicinske intervencije. Verujemo da je navijač koji je kolabirao dobro i da će teniski spektakl nastaviti svoj tok bez daljih incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading