SINERA PITALI O NOVAKOVOJ ODLUCI! Njegov ODGOVOR je sve IZNENADIO!

Autor:

Sport

04.06.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski as prošao u polufinale Rolan Garosa.

SINERA PITALI O NOVAKOVOJ ODLUCI! Njegov ODGOVOR je sve IZNENADIO!

Foto: Starsport

Još uvek drugi teniser sveta, Janik Siner, ostvario je impresivnu pobedu nad Grigorom Dimitrovim u četvrtfinalu Rolan Garosa rezultatom 3:0 (po setovima 6:2, 6:4, 7:6). Ipak, umesto da se fokusira na svoj uspeh, Italijan je postao predmet pažnje zbog svoje odluke da ne odgovori na novinarsko pitanje o Novaku Đokoviću, najboljem teniseru sveta.

Odluka o odbijanju komentara na temu Đokovića došla je nakon što je Đoković objavio povlačenje sa pariskog grend slema zbog povrede kolena. Magnetna rezonanca je otkrila da je pokidao meniskus, a Nole je takođe imao problema tokom meča protiv Fransiska Serundola, kao i sa uslovima za igru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Na konferenciji za medije nakon meča, novinari su pokušali da dobiju Sinerov komentar na Đokovićevu odluku i njegove probleme tokom turnira. Međutim, Janik je odbio da odgovori na pitanje, ističući da želi da se fokusira na svoj meč i svoj uspeh.

- Danas je bilo vetrovito, ovo je prvi put da je bilo sunčano, malo je klizavije, ali je to normalno za šljaku, igrao sam dosta mečeva u tim uslovima. Ne želim da odgovorim na to pitanje - rekao je Siner.

Ova odluka izazvala je različite reakcije među ljubiteljima tenisa i medijskim krugovima, dok su neki podržali Sinerovu odluku da se fokusira na svoj uspeh, drugi su kritikovali njegovu odluku da ne izrazi podršku kolegi teniseru u teškim trenucima.

Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija, ali jedno je sigurno - Sinerova odluka da se ne izjašnjava o Đokoviću privukla je pažnju sportske javnosti širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading