CEO SVET JE OVO ČEKAO! Oglasio se Nole i OBJASNIO sve o POVREDI!

Autor:

Sport

04.06.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser bio primoran da se povuče sa Rolan Garosa.

CEO SVET JE OVO ČEKAO! Oglasio se Nole i OBJASNIO sve o POVREDI!

Foto: www.profimedia.rs

Iako je ceo teniski svet sa nestrpljenjem iščekivao reprizu prošlogodišnjeg finala, između Novaka Đokovića i Kaspera Ruda iz Norveške, do nje ipak neće doći.

Razlog tome je bol u kolenu najboljeg srpskog igrača, koji se povredio tokom meča sa Franciskom Serundolom iz Argentine, ali ipak slavio i prošao u četvrtfinale rezultatom 3:2.

Međutim, dan kasnije stigla je potvrda koja je ražalostila sve Novakove navijače, da rekorder po broju Grend slem titula (24) neće biti u prilici da osvoji 25 trofej na najveća četiri turnira "belog sporta", odnosno, da će prepustiti prvo mesto ATP liste Italijanu, Janiku Sineru.

Tim povodom, Đoković se oglasio putem društvenih mreža i objasni svoju odluku da ne rizikuje dalju karijeru nastavkom takmičenja:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Zaista sam tužan što objavljujem da moram da se povučem sa Rolan Garosa. Igrao sam srcem i dao sve od sebe u jučerašnjem meču i nažalost, zbog puknuća srednjeg meniskusa u desnom kolenu, moj tim i ja smo morali da donesemo tešku odluku nakon pažljivog razmatranja i konsultacija. Želim puno sreće igračima koji se takmiče ove nedelje i iskreno se zahvaljujem neverovatnim navijačima za svu ljubav i podršku. Vidimo se uskoro. Sa ljubavlju i zahvalnošću, Nole - stoji u poruci najboljeg ikada u "belom sportu".

Podsetimo, Nole je u prethodna dva meča protiv Lorenca Musetija iz Italije i već pomenutog Serundola proveo na terenu devet sati i šest minuta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading