ISPLIVALI DETALJI ZAHVATA NA NOLETOVOM KOLENU: Legendarni sportista PREPORUČIO HIRURGA! Evo koliko je TRAJALA OPERACIJA!

Autor:

Sport

06.06.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvađen je prilično veliki meniskus.

ISPLIVALI DETALJI ZAHVATA NA NOLETOVOM KOLENU: Legendarni sportista PREPORUČIO HIRURGA! Evo koliko je TRAJALA OPERACIJA!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon povrede medijalnog meniskusa na desnom kolenu, Novak Đoković je brzo reagovao i odlučio da se podvrgne hirurškom zahvatu u specijalizovanoj pariskoj klinici. Prema informacijama francuskog lista "L'Ekip", operacija je obavljena bez komplikacija, a sam zahvat je trajao svega 15 minuta.

Iako je Novak ranije izbegavao hirurške intervencije, ovoga puta je odlučio da ne čeka i odmah se obratio doktoru Antoanu Gerometi, specijalisti ortopedije sportske klinike u Parizu. Ova brza reakcija pokazuje njegovu predanost povratku na teren što je pre moguće.

- Srbin je imao manju operaciju u Parizu i nada se da će se vratiti na teren što je pre moguće. Ovoga puta nije dugo čekao. Dok je prošli put čekao dve godine na operaciju lakta 2018. Novak Đoković koji ne želi nikakve hirurške intervencije samo je nekoliko minuta razmišljao pre neko što je doktoru Antoanu Gerometi ortopedu sportske klinike u Parizu dao zeleno svetlo da uradi artroskopiju desnog kolena juče posle povrede koju je zaradio u meču sa Franciskom Serundolom. Operacija je odrađena ujutru bez problema i trajala je 15 minuta, koliko je specialisti bilo potrebno da izvadi prilično veliki meniskus - navodi se u tekstu "L'Ekipa".


Interesantno je napomenuti da je isti doktor operisao i najboljeg rukometaša svih vremena, Nikolu Karabatića, koji se sada priprema da igra na Olimpijskim igrama u petoj deceniji života. Ova činjenica ilustruje poverenje koje sportisti imaju u doktora Gerometu.

Novak Đoković je demonstrirao predanost svom oporavku, a brza i rutinska operacija mogla bi značiti da se uskoro ponovo vrati na teren, spremniji nego ikad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading