SPECIJALISTI ZA SPORTSKU MEDICINU: Evo kako izgleda KLINIKA na kojoj je NOVAK OPERISAN!

Autor:

Sport

05.06.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova privatna klinika je stekla reputaciju kvalitetne zdravstvene ustanove.

SPECIJALISTI ZA SPORTSKU MEDICINU: Evo kako izgleda KLINIKA na kojoj je NOVAK OPERISAN!

Foto: www.profimedia.rs

Danas je najbolji svetski teniser Novak Đoković podvrgnut operaciji u centru Pariza. Klinika na kojoj je obavljena operacija nosi naziv "Ramsay Santé" i osnovana je davne 1987. godine. Ova privatna klinika je stekla reputaciju kvalitetne zdravstvene ustanove, a 2011. godine proširila je svoje delovanje otvaranjem 21 specijalizovanog centra širom Francuske. Takođe, svoje ispostave ima i u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj i Italiji, a posebno se ističe u domenu sportske medicine.

Ovo je klinika "Ramsay Santé":

Foto: Foto Ramsay Sante

Tokom celog utorka, veliki broj francuskih novinara bio je prisutan na licu mesta, željni saznanja o zdravstvenom stanju poznatog sportiste. Takođe, članovi Đokovićevog tima primećeni su na klinici, što je dodatno privuklo pažnju javnosti. Iako nije potvrđeno, pretpostavlja se da je Novak odmah nakon operacije napustio kliniku.


Prema nezvaničnim informacijama, operacija je protekla bez komplikacija, a očekuje se da će Novak Đoković imati ubrzan oporavak zahvaljujući stručnosti lekara i kvalitetnoj zdravstvenoj nezi koju pruža klinika "Ramsay Santé".

Kako piše Sport klub, artroskopija je otkrila da povreda meniskusa nije ozbiljna i da će oporavak biti znatno brži nego što se prvobitno očekivalo! Očekuje se da će Novak odsustvovati s terena oko tri nedelje, ali treba imati na umu da će konačni rezultati zavisiti od različitih faktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mumi

05.06.2024 21:46

Novace brz i uspesan oporavak.